Αθλήματα

Γρηγόρης Σανίκης – Τέλος από Μέλσουνγκεν!

σανικης

Εντελώς αιφνιδιαστικά η Μέλσουνγκεν ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τους Αλέξανδρο Βασιλάκη και Γρηγόρη Σανίκη, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονταν στις 30 Ιουνίου 2013. Ο Γερμανικός Σύλλογος όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του προέβη σε αυτή την απόφαση για διαφορετικούς λόγους σε κάθε περίπτωση.

Για τον αριστερό ίντερ Γρηγόρη Σανίκη αναφέρει ότι λόγω των πολλών τραυματισμών δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι στην ομάδα και να προσφέρει όσα χρειάζονται, αφού δεν θα μπορούσε να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ για τον δεξιό ίντερ Αλέξανδρο Βασιλάκη τονίζει, πως η απόδοση του δεν ήταν αυτή που επιθυμούσε ο Σύλλογος, αφότου πληροφορήθηκε ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Για να λυθεί αυτή η προβληματική κατάσταση, όπως αναφέρεται, η Μέλσουνγκεν συζήτησε με τον αθλητή και τον εκπρόσωπο του, ώστε να συμφωνηθεί η αποδέσμευση του από τώρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως ο Αλέξανδρος Βασιλάκης ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και από τους κορυφαίους σκόρερ του πρωταθλήματος. Επίσης φιλοξενούνται δηλώσεις του μάνατζερ της ομάδας Αλεξ Γκέρκεν: «Την συγκεκριμένη περίοδο, λόγω της δυσαρέσκειας των παικτών δεν θα μπορούσαν να μας προσφέρουν αυτά που θέλουμε. Ξέρουν το πώς λειτουργεί μια επαγγελματική ομάδα. Η ομάδα θα πρέπει να συγκεντρωθεί στον στόχο της, παρά τις αποχωρήσεις. Είμαστε μέσα στους στόχους μας.

Παρά το αναπάντεχο τέλος της συνεργασίας και οι δύο παίκτες έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της Μέλσουνγκεν. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά τους και ευχόμαστε ότι καλύτερο στο μέλλον». Πάντως ο τρίτος Έλληνας της παρέας ο δεξιός εξτρέμ Σάββας Καρυπίδης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Μέλσουγκεν μέχρι το καλοκαίρι. Η διοίκηση της Μέλσουνγκεν είχε ανακοινώσει και στους τρεις Έλληνες ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους μετά τον Ιούνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι η «Αγία Τριάδα» ήταν αυτή που οδήγησε την Μέλσουνγκεν στις μεγαλύτερες επιτυχίες της τα τελευταία χρόνια, Φέτος διανύει την καλύτερη της χρονιά στην Μπουντεσλίγκα και για μια περίοδο βρισκόταν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ενώ με 13 τέρματα (νίκησε 31-25 την Έισεναχ εκτός έδρας) από τους Βασιλάκη (8), Καρυπίδη (5) προκρίθηκε και στο Φάιναλ- Φορ του Κυπέλλου Γερμανίας (13-14 Απριλίου) μετά από 17 ολόκληρα χρόνια! Ο Γρηγόρης Σανίκης ήταν από τις σημαίες του Συλλόγου και ο παλαιότερος παίκτης της, αφού αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2005 και σε 201 παιχνίδια πρωταθλήματος είχε πετύχει 666 τέρματα.

Ο Αλέξανδρος Βασιλάκης βρισκόταν από το καλοκαίρι του 2009 στη Μέλσουνγκεν και στα 3,5 περίπου χρόνια παρουσίας του πρόλαβε να πετύχει περισσότερα από 500 γκολ (501 για την ακρίβεια) μόνο στην Μπουντεσλίγκα σε 104 εμφανίσεις του!

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P