Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γενικά

Αιγινιακός – Οι τελευταίες…πινελιές

αιγινιακός4Το «συν οκτώ» από τον έκτο Βατανιακό, τέσσερις στροφές πριν τη σημαία τερματισμού, έχει φέρει τον Αιγινιακό μια ανάσα από την πολυπόθητη άνοδο. «Φάγαμε τον… γάιδαρο, έμεινε η ουρά» είναι το σύνθημα στην ομάδα της Πιερίας, μετά τα τέσσερα διαδοχικά τρίποντα με Σιδηρόκαστρο, Λευκάδα, Βατανιακό και Καρδίτσα.

Η αλήθεια είναι ότι από τους συνολικά 12 διεκδικίσιμους βαθμούς, στην ομάδα του Γιάννη Βλάχου θα αρκέσουν πιθανότατα και λιγότεροι από 4 πόντοι, για να πανηγυρίσει την άνοδο στη Football League.

H ομάδα του Αιγινίου δείχνει πλέον συνέπεια, αγωνιστική «υγεία» και σταθερότητα, έχοντας βρει ένα βασικό… κορμό που «ρολάρει».

Εξάλλου, ο Αιγινιακός θα έχει ρεπό την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο κανονικά προπονήσεις, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης στην Καλαμαριά με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Το Σάββατο η προπόνηση θα γίνει πρωί, ενώ την Κυριακή απόγευμα, σε γήπεδο της Θεσσαλονίκης (Πυλαία ή Μαλακοπή).

Ο Βλάχος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ενέα Γκατζολάρι, ενώ επανέρχεται από τραυματισμό ο Γιάννης Δερμίσης. Όσο για τον Γιάννη Γιαντσέλη, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, ο υψηλόσωμος στόπερ θα εκτίσει την ποινή του στον τελευταίο φετινό αγώνα, με τον Οδυσσέα Κορδελιού εκτός έδρας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι δυο παίκτες των κυανόλευκων, οι Μάνθος Πλατάκης και Άγγελος Καραντασιάδης, θα βρεθούν σε γνώριμα λημέρια, αφού πέρυσι έπαιζαν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected