Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δ’ Εθνική (3ος όμιλος) – Η τελευταία αγωνιστική στην ιστορία της κατηγορίας!

δ εθνικηΗ σαρωτική αναδιάρθρωση που αποφασίστηκε τη φετινή περίοδο και που θα ισχύσει από την αμέσως επόμενη χρονιά (2013-2014), είναι η αιτία που η Δ’ Εθνική θα αποτελεί από τη ερχόμενη Δευτέρα παρελθόν και τη θέση της παίρνει η νέα Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική, η οποία θα αποτελεί την συγχώνευση της σημερινής Football League 2 και της τέταρτης τη τάξει κατηγορίας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Ο τρίτος όμιλος ρίχνει την αυλαία του αύριο το απόγευμα,  με την τελευταία…πράξη του έργου : την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει από πολύ νωρίς και απομένει να δούμε την τελική κατάταξη των 11 ομάδων της κατηγορίας. Θυμίζουμε πως Κοζάνη (πρωταθλήτρια), Μακροχώρι, ΦΑΣ Νάουσα, Λευκάδια, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Πυρσός Γρεβενών και β θα αγωνίζονται του χρόνου στη Γ΄Εθνική, ενώ ΑΕ Αλεξάνδρειας, Παναργειακός Ορεστικού, Μακεδονικός Κοζάνης και Γρεβενά Αεράτα υποβιβάζονται στις κατά τόπους ΕΠΣ.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου):

Λευκάδια (4) – Παναργειακός Ορεστικού (9)  [1-1]

ΑΟ Κάστωρ (7) – Μακεδονικός Κοζάνης (10)  [1-1]

Κοζάνη (1) – Πυρσός Γρεβενών (6)  [0-0]

ΑΕ Αλεξάνδρειας (8) – ΦΑΣ Νάουσα (3)  [1-2]

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (5) – Μακροχώρι (2)  [1-2]

Ρεπό : Γρεβενά Αεράτα (11)

δείτε εδώ τα πλήρη στατιστικά του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected