Super League 1

Άρης VS Πανθρακικός – Στην αποστολή των “κιτρίνων” ο Διούδης

πανθρακικος φαση5Ο Άρης υποδέχεται τον Πανθρακικό με τον ηττημένο να βρίσκεται προ των πυλών της Football League.

Σε οριακό σημείο βρίσκονται Άρης και Πανθρακικός μετά τα τελευταία τους άσχημα αποτελέσματα στη Superleague και η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι από τις σημαντικότερες για την παραμονή τους.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες.  Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Ηρακλή, Κοτσαρίδη, Ψυχογιό, Γιαννίτση, Αντωνιάδη και Ρένια, εν αντιθέσει με τους Τάτο και Κοέλιο, που επιστρέφουν από τιμωρία.

Η αποστολή του Άρη: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται ο Πανθρακικός ο οποίος προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί.

Αν και δεν είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του Πανθρακικού, ενόψει του τελικού με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο 32χρονος επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του, ωστόσο θα βρίσκεται στον πάγκο για τον αγώνα με τους «κίτρινους», κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμη τους τραυματίες Αντώνη Λαδάκη και Βαγγέλη Κοντογουλίδη, με τον δεύτερο να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, όπως και τον τιμωρημένο Ντιόγκο.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Κουτσόπουλος, Βρονταράς, Σκλιοπίδης, Στάθης, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μελίσσης, Μουνάφο, Κάσελαν, Μίνγκας, Βαχίρουα, Μπαικαρά, Λουσέρο, Τζάνης, Γωνιάδης, Παπαδόπουλος και Καθάριος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected