Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση

στεβανοβιτςΤην πρώτη τους συνάντηση για τη νέα σεζόν, υπό τις οδηγίες του Γκόραν Στεβάνοβιτς έκαναν την Τετάρτη (26/6) οι παίκτες της Βέροιας.

Το «παρών» έδωσαν 17 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τις επόμενες μέρες θα υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις και μετρήσεις, ούτως ώστε να καταρτιστεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας, ενώ αντίθετα, απών από το πρόγραμμα ήταν ο Τζόναθαν Λόπεζ, με τους «κυανέρυθρους» να χαρακτηρίζουν αδικαιολόγητη την απουσία του, παρά το γεγονός πως ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Κατά την πρώτη γνωριμία, ο Σέρβος τεχνικός της «Βασίλισσας» μίλησε στους παίκτες του, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητές τους.

«Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Ο στόχος μας πρέπει να είναι πολύ υψηλός. Θέλω να κάνουμε μια καλή ομάδα. Πιστεύω σε εσάς και σε όλους τους συνεργάτες μου. Θέλω να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και πειθαρχία», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Στον αγωνιστικό χώρο θέλω να δείτε το παιχνίδι σαν διασκέδαση και συγχρόνως να παίρνουμε αποτελέσματα και βαθμούς. Θέλω να είμαστε κοντά σε όλους τους φιλάθλους διότι χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, η Βέροια βρίσκεται κοντά στην απόκτηση επτά ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected