Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αρχίζει η…στρατολόγηση!

Η πρόσληψη του Σάκη Παγγούρα ως τεχνικού στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ήταν φυσικό να προκαλέσει…αναβρασμό σε όλους τους τομείς και ήδη η διοίκηση “εξαργυρώνει” την επιτυχία αυτή προσθέτοντας στο ενεργητικό του παίκτες που ανεβάζουν το επίπεδο και θέτουν πιο ψηλά τον πήχη για τη νέα χρονιά.

Εδώ και λίγες ώρες οι “ασπρόμαυροι” ήρθαν σε συμφωνία με τους αδερφούς Κίτσα, Γιώργο και Κώστα και ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ο Γιώργος αγωνιζόταν και την περσινή χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ, τον Γενάρη όμως πήρε μεταγραφή στη γειτονική ΑΕ Αλεξάνδρειας, που αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική. Είναι 26 ετών (6/5/1987), έχει βάρος 67 και ύψος 1.75μ. Αγωνίζεται σε όλες τις πλευρές της επίθεσης και έχει εμπειρία και από υψηλότερο επίπεδο από την περίοδο 2008-2009 όταν μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Χερσονήσου (Γ’ Εθνική).

Ο Κώστας Κίτσας είναι δευτεραθλητής με την ομάδα του Ατρομήτου Διαβατού και είναι προσωπική επιλογή του προπονητή του, με τον οποίο συνεργάστηκε την περσινή χρονιά. Είναι 32 ετών (12/6/1981), έχει ύψος 1.76 και βάρος 95 κιλά. Αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης και την περσινή χρονιά κατετάγη 7ος στη λίστα των σκόρερς με 14 τέρματα.

Η ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ δεν σταματά εδώ, καθώς ήδη έχει επέλθει συμφωνία με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές και απομένει το τυπικό για την ολοκλήρωση. Το Imathia Sports News γνωρίζει τα ονόματα αλλά τηρούμε πιστά την πολιτική μας να μην ανακοινώνουμε χωρίς την παραλαβή από την ομάδα του δελτίου του παίκτη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected