Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Γιώργος Ντάμτσιος : “Ευχαριστώ τη διοίκηση για την πρόκληση”

63765_10200177016853293_987399617_nΌπως σας ενημερώσαμε σχετικά αμέσως μόλις επετεύχθη η συμφωνία της διοίκησης του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων με τον πρώην τεχνικό του Φίλιππου Μελίκης Γιώργο Ντάμτσιο, η ιστορική ομάδα της ανατολικής Ημαθίας ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του 31χρονου παίκτη-προπονητή.

Η μετακόμιση του έμπειρου τεχνικού εξέπληξε πολλούς, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί παίκτες που συνεργάστηκε μαζί τους στον Φίλιππο…έπεσαν από τα σύννεφα. Μάλιστα ένας από αυτούς που βρέθηκε νωρίτερα στον τελικό του 2ου Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού μας ρώτησε δύο φορές δείχντοντας την τεράστια έκπληξη του…

Οι επαφές του νεαρού τεχνικού με την διοίκηση της ομάδας ξεκίνησαν αμέσως μετά την εκλογή του νέου ΔΣ και συνεχίστηκαν μέχρι και χθες όταν επετεύχθη η οριστική συμφωνία.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της διοίκησης του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Γιώργος Ντάμτσιος : “Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει Μέγας Αλέξανδρος”

Ο νέος παίκτης-προπονητής της ομάδας μίλησε πριν λίγο στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο, λέγοντας : “Θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω τη διοίκηση των Τρικάλων για την ιδιαίτερη τιμή που μου έκανε να βρεθώ στον πάγκο της ιστορικής ομάδας και εύχομαι η δική μου παρουσία να βάλει ένα λιθαράκι στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου. Ξέρω τι σημαίνει Μέγας Αλέξανδρος και γνωρίζω πολύ καλά την νοοτροπία των ανθρώπων που ασχολούνται με την ομάδα. Η παρουσία άλλωστε πολλών νεαρών παικτών στο ρόστερ της ομάδας και η επιμονή στην ανάπτυξη των ακαδημιών, συνετέλεσαν στο να βρίσκομαι πλέον στο δυναμικό του Μέγα Αλέξανδρου”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected