Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Αγροτικός Αστέρας 1-1

DSCN4412Μία ακόμη δημοσιογραφική αποστολή για το Imathia Sports News, αυτή τη φορά στο ΔΑΚ Νάουσας για το πρώτο φιλικό των “κυανολεύκων” ενόψει της νέας περιόδου. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου αντιμετώπισε τον Αγροτικό Αστέρα του Ημαθιώτη επιθετικού Αντώνη Παπατζίκου, σε έναν αγώνα που κάλλιστα μπορεί να χρειαστεί ως πρόβα τζενεράλε για τον νέο πρωτάθλημα, με τους δύο αντιπάλους να λογίζονται ως πιθανοί “συγκάτοικοι” στον δεύτερο όμιλο.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα χωρίς αποτέλεσμα στις περισσότερες των περιπτώσεων. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης, ο οποίος ανέλαβε τους πράσινους έπειτα από την πολύ επιτυχημένη θητεία του στον Εθνικό Γαζώρου, με βοηθό προπονητή τον παλαίμαχο παίκτη των Πανιωνίου και ΠΑΟΚ, Τάσο Κατσιαμπή έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, με κράμα έμπειρων και νεαρών παικτών και με στόχο την επιστροφή της ιστορικής ομάδας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Στο χθεσινό παιχνίδι, ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε τον Σέρβο Αλεξάντερ Μίλιτς στην κορυφή της επίθεσης, στο πρώτο του παιχνίδι με την “πράσινη” φανέλα, ενώ απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Μπεκιάρης, Παπατζίκος (επιστρέφει σύντομα) και Λαζαρίδης.

Στην αρχική ενδεκάδα των γηπεδούχων συμμετείχαν και δύο υπό δοκιμή παίκτες (Χρήστος Ρόβας, επιθετικός από τον Εθνικό Σιδηροκάστρου και Πλούταρχος Κουρτίδης, αριστερό μπακ με θητεία σε Εθνικό Γαζώρου και στην ισπανική Νιχάρ) ενώ ντεμπούτο έκανε και ο νεοαποκτηθείς παίκτης από τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, Βασίλης Πούπης. Ο Βασίλης Αργυρίου επέλεξε το 4-4-2, με τους Γασπαράτο, Νικόλτση στην επίθεση και τον Στέλιο Ρέτζια να κινείται περιφερειακά και να προσπαθεί με την ταχύτητα του να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Εκτός αγώνα έμεινε ο Δημήτρης Πέικος, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στο γόνατο και θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία για να είναι 100% έτοιμος ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Το…χάιλαιτ του αγώνα ήταν στο 70′ με το εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Σάκη Παπαδή, ο οποίος στην κυριολεξία…απογειώθηκε και με εκπληκτικό ψαλιδάκι νίκησε τον Σάββα Ταταρίδη, αναγκάζοντας τους 150 θεατές να πεταχτούν από τη θέση τους! Η ισοφάριση για τους “σταχυοφόρους¨ήρθε  οκτώ λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Κώστα Κώτσια. Με τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε για 45′ ο Περικλής Βελλίνης, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Μακροχωρίου στο περσινό πρωτάθλημα.

ΦΑΣ Νάουσα : Σιμψερής, Συμπεθέρης, Περηφανόπουλος, Ζούρκος, Πούπης, Αβραμόπουλος, Αργυρίου Γ., Μουρίκι, Ρέτζια, Νικόλτσης, Γασπαράτος. Αγωνίστηκαν και οι Κύρου, Ζαχαριάδης, Χατζηγεωργίου, Κελεσίδης, Παπαδής, Ρόβας, Κουρτίδης, Γεωργιάδης, Βλαχοδήμος, Κοσμάς, Παρθενόπουλος, Ιωαννίδης.

Αγροτικός Αστέρας : Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Βαφέας Α., Κώτσιας, Χουνουζίδης, Σαμουηλίδης, Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος Μ., Κουκουλέκης, Μίλιτς, Αθανασιάδης. Αγωνίστηκαν και οι Κωφός, Ζουμπούλης, Καραντασιάδης, Βελλίνης, Θεοδωρίδης, Βογιάννος, Παρασκευαϊδης, Ντούκα, Χασιρτζόγλου, Παππάς.

Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected