Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
K20 - K17 - K15 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Βέροια Κ20 3-1

HPIM4019Ένα εξαιρετικής ομορφιάς παιχνίδι σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο Καμποχωρίου (και ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας, το οποίο δεν ήταν κατάλληλο) παρακολουθήσαμε χθες, στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της νέας σεζόν. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Βέροια Κ20 (στο δεύτερο συνεχόμενο φιλικό μέσα σε διάστημα δύο ημερών) έπαιξαν ανοιχτά, με τους “ασπρόμαυρους” του Σάκη Παγγούρα να παρουσιάζονται πιο αποτελεσματικοί παρά την κούραση από την περίοδο της προετοιμασίας.

Ο προπονητής των τυπικά γηπεδούχων επέλεξε να χρησιμοποιήσει μία πιο αμυντικογενή ομάδα στο πρώτο μέρος, κρατώντας στον πάγκο τους Γιώργο και Κώστα Κίτσα αλλά και τον Χρήστο Ζωγράφο. Από την άλλη πλευρά, ο Στέφανος Γαϊτάνος “ανακάτεψε” την τράπουλα καθώς η ομάδα προερχόταν από το φιλικό με τα Λευκάδια ένα 24ωρο νωρίτερα ενώ χρησιμοποίησε τρεις υπό δοκιμή παίκτες με καταγωγή από την γειτονική Αλβανία (Κοβάτσι, Αντόνι και τον Λουμάνι από τον Φίλιππο Μελίκης).

Το σκορ άνοιξε στο 17′ ο Νίκος Δαλήγκαρος, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας εκμεταλλευόμενος την στιγμιαία αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων. Η κατοχή της μπάλας παρέμεινε υπέρ των γηπεδούχων, με τους παίκτες της “Βασίλισσας” να προσπαθούν με μακρινά κυρίως σουτ να νικήσουν τον Πασχάλη Τσάκα. Στο 34′ ο Μελικιώτης με κοντινό σουτ ανάγκασε τον υψηλόσωμο πορτιέρο του ΠΑΟΚ σε εντυπωσιακή απόκρουση, με τον Ζωγράφο στο 36′ να απαντά σημαδεύοντας το δοκάρι του Αργυρόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο προπονητές προχώρησαν σε συνεχείς αλλαγές, παρόλα αυτά όμως ο ρυθμός του παιχνιδιού έγινε πιο έντονος, με τη Βέροια να ανεβαίνει σταδιακά και να καταφέρνει να ισοφαρίσει στο 64′ με τον Κοβάτσι, ύστερα από ωραία προσπάθεια του Λαζόπουλου. Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν νέα ευκαιρία με τον Λίτσι, για να ακολουθήσει ένα 10λεπτο…ομοβροντίας από τους “ασπρόμαυρους”. Στο 86′ ο Γιώργος Κίτσας θα κάνει εντυπωσιακή κίνηση από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή θα κάνει πάσα στον Κώστα Κίτσα και αυτός με πλασέ θα κάνει το 2-1. Το τελικό 3-1 θα έρθει και πάλι μετά από πολύ ωραία προσπάθεια του Γιώργου Κίτσα, με εκτελεστή αυτή τη φορά τον Θανάση ο οποίος από κοντινή απόσταση θα διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Τσάκας, Μπουκλάς Γ.Ε., Μπουκλάς Ε., Μπουκλάς Γ.Α., Κίτσας Λ., Κίτσας Π., Πατατούκας, Κίτσας Σ., Λαδάς, Κίτσας Δ., Δαλήγκαρος. Αγωνίστηκαν και οι Ζωγράφος, Θεοδώρου, Κίτσας Κ.,

Βέροια Κ20 : Αργυρόπουλος, Αντόνι, Κουλπαλίδης, Σφύρτσης, Ράδης, Πινακούδης, Λουμάνι, Πελεκίδης, Μελικιώτης, Λαζόπουλος, Νικολόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Τάνης, Κοβάτσι, Γιαννόπουλος, Λίτσι.

Ανακοίνωση ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ευχαριστεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ Καμποχωρίου για την φιλοξενία-παραχώρηση του γηπέδου για τον φιλικό αγώνα με τη Βέροια Κ20. Τους συγχαίρουμε επίσης για την εξαιρετική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Τους αξίζουν πολλά μπράβο.

Άννα Λάκκου

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected