Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Βέροια Κ17 5-1 (photo+vid)

Με το ευρύ 5-1 υπό πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες (θερμοκρασίες που πλησίαζαν τους 35 βαθμούς) ο Φίλιππος επικράτησε της Βέροιας Κ17 στο γήπεδο της Μελίκης. Στο δεύτερο φιλικό από το ξεκίνημα της προετοιμασίας (προηγήθηκε το 7-1 επί του ΠΑΟ Παλατιτσίων) η ομάδα του Κώστα Παυλόπουλου ήταν κατά διαστήματα εξαιρετική και παρά την κούραση από την προετοιμασία, έδειξε αρκετά από τα χαρακτηριστικά που ενσωματώνει στην ομάδα το έμπειρος κόουτς. Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, που συνεχίζει και φέτος στο “τιμόνι” της Κ17, ήταν φανερό πως οι πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας (πολλοί παίκτες πήραν προαγωγή στην Κ20) επηρέασαν σημαντικά στην ομοιογένεια της “Βασίλισσας”.

Το παιχνίδι επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Κώστα Τενεκετζή, ο οποίος σε μια διεκδίκηση στον αέρα, συγκρούστηκε με αντίπαλο του και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο 26χρονος αμυντικός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα και παρέμεινε προληπτικά καθόλη τη διάρκεια της νύχτας.

Στα ασημείωτα του αγώνα, το χατ-τρικ του Δημήτρη Τσιούπρου αλλά και το εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα του Παναγιώτη Βενιόπουλου, το οποίο μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη προηγήθηκε νωρίς με τον Κουτρούλιας (5′), τέρμα το οποίο αφύπνισε τους γηπεδούχους οι οποίοι στη συνέχεια ήταν καταιγιστικοί. Ο Μπούφι αρχικά έκανε το 1-1 στο 15′ για να ακολουθήσει το Δημήτρης Τσιούπρος πέντε λεπτά αργότερα κάνοντας την ανατροπή για την ομάδα του. Το 3-1 πέτυχε ο Παναγιώτης Βενιόπουλος στο 77′ με απευθεία βολέ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και τα δύο γκολ του Τσιούπρου (79′-80′) διαμόρφωσαν το τελικό 5-1.

Οι δύο προπονητές μίλησαν στον συντάκτη του Imathia Sports News Βασίλη Τζίμο, συμφωνόντας για “παιχνίδια που απλά προσθέτουν στοιχεία για την ετοιμότητα των ομάδων και το τελικό σκορ δεν αποτελεί κριτήριο”, ενώ ο Έλβις Μπούφι αρκέστηκε στο να χαρακτηρίσει το χθεσινό παιχνίδι ένα απλό τεστ για τη συνέχεια.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Χαραλαμπίδης, Τενεκετζή, Καραγκιζόπουλος, Ζέρης, Μπούφι, Βενιόπουλος, Πέτγαζλης, Τσιούπρος, Κακαγιάννης, Παπαδόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Τσάκαλος Δ.,, Ντόβας, Αναστασόπουλος, Μπιτόπουλος, Τσάκαλος Η., Πεχλιβανίδης, Μαμουτόπουλος, Μπούθας.

Βέροια Κ17 : Μαρκούσης, Δημητριάδης, Αναστασιάδης, Δερμιτζάκης, Φουρκιώτης, Πιστόλας, Στράντζαλης, Παναγιωτίδης, Κουτρούλιας, Σαμιώτης, Χαλβατζής. Αγωνίστηκαν και οι Σιβόνης, Χαραλαμπίδης, Τέας, Τσαχουρίδης, Μπουρδάνος, Μάντζιος, Τσιούχας, Καψάλης, Παπακωνσταντίνου, Πίκος, Παππάς, Καψάλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected