Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) Για 90′ ο Μουλόπουλος

475f852ea9d25bd10ed649760c67f41e_LΤην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, καθώς επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 χάρη σε γκολ του Λαμπρόπουλου.

Μία στημένη φάση ήταν αρκετή για τους Βοιωτούς που πήραν νωρίς το προβάδισμα και το διατήρησαν μέχρι το τέλος, αν και κινδύνεψαν από τον ΠΑΣ που μπήκε αργά στο γήπεδο, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερος.

Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή μπήκαν αποφασισμένοι και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους με το ξεκίνημα του ματς. Τελικά τα κατάφεραν στο 11’με τον Ορτέγκα να εκτελεί κόρνερ από τα αριστερά και τον Λαμπρόπουλο να ανοίγει το σκορ.

Το παιχνίδι κρίθηκε στη θέληση των γηπεδούχων οι οποίοι είχαν σκοπό να πάρουν τη νίκη με κάθε τρόπο και τα κατάφεραν, χωρίς να παίξουν ιδιαίτερα καλά, αλλά βγάζοντας πάθος στο χορτάρι.

Στον αντίποδα ο «Άγιαξ» της Ηπείρου ξύπνησε στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και πίεσε χωρίς όμως να κατορθώσει να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Μοναδική πραγματικά καλή στιγμή για το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη ήταν το δοκάρι του Ντε Βινσέντι. 

Δοκάρι είχαν και οι «πράσινοι» με τον Ορτέγκα να μην μπορεί να σκοράρει προ κενής εστίας από το ένα μέτρο και στη συνέχεια ο Καπό σούταρε ψηλά άουτ.

Πλέον ο Λεβαδειακός ανέβηκε στους πέντε βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ παρέμεινε στους επτά.

Λεβαδειακός : Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Σανγκινέτι, Λυκογιάννης, Μαχαίρας (46′ Πετράτσι), Λαμπρόπουλος, Ορτέγκα (76′ Γιάντσης), Μάντζιος, Καπό (67′ Μάρτινς), Κάντζι

ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος (51′ Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς (90′ Κρητικός), Βίλα (84′ Στρούνα), Λίλα, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Τσάβες.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected