Γενικά

Εργοτέλης – Πανιώνιος 1-1

15bfc8cf01a916370e042b97658d6910_LΟ Εργοτέλης έφτασε μία… ανάσα από την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, ωστόσο, ο Πανιώνιος με το πέναλτι του Αραβίδη (91’) πήρε την ισοπαλία (1-1) και έμεινε… όρθιος στο Ηράκλειο.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας στο πρώτο μέρος, όπου οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες στα καρέ των αντίπαλων τερματοφυλάκων, ωστόσο, η αλλαγή του Μπαντιμπανγκά στο δεύτερο μέρος, έδωσε άλλο… αέρα στους γηπεδούχους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 68’ με τον Μπαμπάμ, που εκμεταλλεύτηκε τη φάση διαρκείας στα καρέ του Ιστορικού.

Ωστόσο, στην συνέχεια, ο Ιστορικός έγινε πιο… επιθετικός, με τον Παντελή να περνά στον αγωνιστικό χώρο τους Καμπάνταη και Λάζνικ. Μάλιστα, από φάουλ του δεύτερο προήλθε η φάση του πέναλτι που έφερε το ματς στα ίσια ο Αραβίδης στο 91’. Συγκεκριμένα, έπειτα από φάουλ, ο Πίτσος… αγκάλισε τον Λαμπρόπουλο και τον έριξε στο έδαφος, με τον διαιτητή να δείχνει την… εσχάτη των ποινών και τον Αραβίδη να μην λαθεύει για το τελικό 1-1.

Εργοτέλης : Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Καρντόσο, Χαντί (Μπαντιμπανγκά 63′), Μπαμ Μπαμ, Μπουχαλάκης (Πελέ 60′), Ρομάνο, Αναστασάκος (Διαμαντάκος 87′).

Πανιώνιος : Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης (Καμπάνταης 72′), Μενδρινός, Κολοβός (Λάζνικ 85′), Αραβίδης, Γιάννου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected