Κατηγορίες
Super League 1

Πανθρακικός – Βέροια 1-0

336058d5dcfe5738f987791b22395699_LΜε τέρμα του πρώτου του σκόρερ, Ιγκόρ (42′) ο Πανθρακικός διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Super League, επικρατώντας 1-0 της Βέροιας στην Κομοτηνή.

Οι δύο ομάδες άρχισαν τον αγώνα με διάθεση να παίξουν και να αναζητήσουν τους διαδρόμους προς τις αντίπαλες εστίες, ωστόσο, δεν κατάφεραν, στα πρώτα λεπτά, κυρίως, να δημιουργήσουν κάποια σημαντική φάση.

Η πρώτη… απειλή ήρθε από τη Βέροια στο 25’ με το σουτ του Καλτσά, την κόντρα σε αμυντικό και τον Μπεν να μην προλαβαίνει. Στη συνέχεια, ο Πανθρακικός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 42’ με την προβολή του Ιγκόρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η «Βασίλισσα» απείλησε στο 53’ με τον Μρντάκοβιτς, αλλά ο Σερεμέτ απέκρουσε και στο 56’ ο Ιγκόρ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το «συγκρότημα» της Ημαθίας έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 86’ λόγω αποβολής του Μπάρμπα με δεύτερη κίτρινη, κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ζεκίνια.

Πανθρακικός : Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Μίκουλιτς, Χρήστου, Ντιόγκο, Λαδάκης, Ρομέου (90′ Κατσικοκέρης), Μπαϊκαρά, Τζάνης (67′ Ζεκίνια), Κάσες (77′ Εμπό), Ιγκόρ.

Βέροια : Αναστασόπουλος, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Ζεζίνιο (46′ Σιόντης), Τραπ (74′ Όστοιτς), Καλτσάς, Μπεν, Μπαργκάν (84′ Παυλίδης), Μρντάκοβιτς.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected