Super League 1

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-0

67fc75253bc462d2770f03c2d12f8c89_LΟι «ερυθρόλευκοι» έμειναν… στην πρεμιέρα του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν, παρουσιάστηκαν χωρίς… έμπνευση απέναντι στον Παναιτωλικό, ο οποίος ήταν ψυχωμένος και πήρε την ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0).

Αυτή είναι η πρώτη απώλεια βαθμών για τον φετινό Ολυμπιακό, ο οποίος παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα, αλλά είδε τον ΠΑΟΚ να μειώνει στον πόντο τη διαφορά από την κορυφή. Οι Πειραιώτες έχουν 13 πόντους, έναντι 12 των «ασπρόμαυρων».

Παράλληλα, ο Παναιτωλικός διατήρησε… απόρθητη την έδρα του, μετά τη νίκη 2-0 επί του ΠΑΟΚ και την «λευκή» ισοπαλία με τον Εργοτέλη, την προηγούμενη αγωνιστική. Πάντως, το «συγκρότημα» του Μάκη Χάβου θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αν οι ποδοσφαιριστές του ήταν πιο… ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια.

Η… κακή μέρα και η… ατολμία

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν σε καλή… μέρα τα «βαριά» χαρτιά τους, καθώς εκτός του Βλάντιμιρ Βάις που προσπάθησε, οι Μήτρογλου και Σαβιόλα δεν απείλησαν ιδιαίτερα, με εξαίρεση το δοκάρι του Αργεντίνου στο 26’ έπειτα από φάση που… βγήκε από την επιμονή του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν στα πρώτα λεπτά με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και αυτό τους… στοίχησε κυρίως στο πρώτο μέρος, όπου δεν… πίστεψαν πως θα μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Ρομπέρτο, με χαρακτηριστική φάση του Καμαρά στο 42’ όταν βρέθηκε χωρίς… αντίπαλο στην περιοχή, αλλά σάστισε και δεν έκανε την πάσα, παρά πλάσαρε χωρίς δύναμη στην… αγκαλιά του Ισπανού τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να μπορεί να βρει τους διαδρόμους στην εστία του Παναιτωλικού, ο οποίος αναζήτησε και πάλι τις αντεπιθέσεις, αλλά… κάτι έλειψε στο τέλος, όπως στο 67’ όπου ο Μανωλάς έδιωξε σωτήρια προ του Μπόγιοβιτς, αλλά και στο 83’ όταν ο Σφακιανάκης δεν κατάφερε να κάνει την προβολή στο δεύτερο δοκάρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να είχαν… κλέψει το «τρίποντο» στο τέλος με το απ’ ευθείας φάουλ του Χολέμπας από τα δεξιά, αλλά ο Ράφαελ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παναιτωλικός : Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Μπικέ, Μελισσάς, Γοδόι, Ζούνιορ, Μπακάκης, Καμαρά, Θεοδωρίδης (78′ Μύγας), Μπόγιοβιτς (83′ Σφακιανάκης).

Ολυμπιακός : Ρομπέρτο, Μανιάτης, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέβας, Βάις, Σάμαρης (73′ Γιαταμπαρέ), Μασάντο (52′ Εντινγκά), Ντομίνγκες (55′ Κάμπελ), Σαβιόλα, Μήτρογλου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected