Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το pre game της 6ης αγωνιστικής

DSCN8270Συνεχίζεται με την 6η αγωνιστική ο 3ος όμιλος της Γ Εθνικής, από τους πλέον αμφίρροπους της κατηγορίας φέτος. Οι 15 “μονομάχοι” φαίνεται πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για το καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία αλλά και την εκπλήρωση των στόχων που έχουν θέσει από την αρχή. Η αυριανή 6η αγωνιστική, πρώτη για τον μήνα Νοέμβριο, περιλαμβάνει πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις, με την πρωτοπόρο Λαμία να έχει ρεπό και τους υπόλοιπους…μνηστήρες να καιροφυλακτούν για να πλησιάσουν στην κορυφή. Ας δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις που περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα, που για ακόμη μία αγωνιστική θα καλυφθεί ζωντανά από το Imathia Sports News, σε συνεργασία με 7 site που συμμετέχουν στην καινοτομία αυτή με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών :

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ρήγας Φεραίος : Την ευκαιρία να πιάσει τη Λαμία στη κορυφή του 3ου ομίλου έχει αύριο η ομάδα της Πιερίας, που φέτος έχει βαλθεί να…τρελάνει κόσμο με τα επιτεύγματα της! Το συγκρότημα του Απόστολου Στύλου, που εκτός της εξαιρετικής της πορείας στο πρωτάθλημα βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του Κυπέλλου, υποδέχεται τον Ρήγα Φεραίο, που επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον Μαχητή Τερψιθέας στο γήπεδο του Βελεσίνου. Μοναδικός απών για την ομάδα της Πιερίας την Κυριακή με τους Θεσσαλούς είναι ο τραυματίας Πανανός (οι μικροενοχλήσεις των Νάκα-Παυλίδη δεν εμπνέουν ανησυχία). Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη μεταβαίνει στην Νεοκαισάρεια με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, έχοντας βέβαια εξ αρχής δύσκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Για τρίτο συνεχόμενο αγώνα του Ρήγα θα απουσιάσει ο Δημήτρης Χατζηαθανασίου, ενώ και ο Μπλέτσας θα χάσει το παιχνίδι στη Νεοκαισάρεια ύστερα από αυτό με την Τερψιθέα.

Μαχητής Τερψιθέας – Λευκάδια : Στην Νεάπολη της Λάρισας μεταβαίνει ο τρίτος της βαθμολογίας ΠΑΣ Λευκαδίων, όπου θα αντιμετωπίσει τον ντεφορμέ τις τελευταίες αγωνιστικές Μαχητή Τερψιθέας. Η ομάδα του νομού μας, που παραμένει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα, προέρχεται από το ευρύ 3-0 στο τοπικό ντέρμπι με τον ΦΑΣ Νάουσας και με εξαιρετική ψυχολογία μεταβαίνει στην έδρα του Μαχητή με στόχο την τρίτη του νίκη στον όμιλο. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον προπονητή των “κυανολεύκων” της Ημαθίας, καθώς οι Παπαδόπουλος και Πάνος Μισαηλίδης είναι τιμωρημένοι (αποβλήθηκαν στο ντέρμπι), ενώ ο Βασίλης Γιαουτζής δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.

Στην αντίπερα όχθη, το συγκρότημα του Νίκου Σταυροθεόδωρου έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος,  κάτι που εκ των πραγμάτων σημαίνει πως στην αναμέτρηση με τα Λευκάδια, η νίκη αποτελεί μονόδρομος. Μια νίκη που θα τονώσει το πεσμένο ηθικό των παικτών μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα και παράλληλα θα φέρει τους «κυανόλευκους» ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Πάντως αγωνιστικά δε λείπουν τα προβλήματα μιας και θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Φλώρος, Κουρδής και Μολάς, ενώ λόγω τραυματισμού εν θα αγωνιστούν οι Νικούλης και Λιλολάρι.

ΦΑΣ Νάουσα – Μακροχώρι : Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, η Ημαθία βρίσκεται στο επίκεντρο! Στο ΔΑΚ της Νάουσας ο ΦΑΣ υποδέχεται τους “ασπρόμαυρους” του Λεωνίδα Μπίλη, που συνεχίζουν σε υψηλό επίπεδο,  προερχόμενοι από τη νίκη με τον ΑΟ Χαλκίδας και μάλιστα με ανατροπή. Η αναμέτρηση αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας, με τους γηπεδούχους να θέλουν πάση θυσία τη νίκη, μετά την ήττα στο τοπικό ντέρμπι της Νάουσας με αντίπαλο τα Λευκάδια. Τα προβλήματα αρκετά για τον Βασίλη Αργυρίου, που καλείται να επιλέξει την αρχική ενδεκάδα χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους Μίμη Μπενίσκο και Ζήση Βλαχοδήμο που αποβλήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική, τον Γρηγόρη Αργυρίου που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Γιώργου Νικόλτση και Γιώργου Γασπαράτου, που επιστρέφει μετά από απουσία δύο μηνών.

Από την άλλη πλευρά, ο Λεωνίδας Μπίλης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για την αυριανή αναμέτρηση (μοναδική απουσία ο νεαρός Αργυρόπουλος που αποβλήθηκε με τον ΑΟ Χαλκίς), καθώς όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Ο Πέτρος Σαλέπης εξέτισε την ποινή του και θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Ένωσης, ενώ τα γάντια για δεύτερο συνεχόμενο ματς αναμένεται να φορέσει ο Σπύρος Σταματέλος.

Δείτε στιγμιότυπα από το περσινό παιχνίδι για τη Δ Εθνική :

http://www.youtube.com/watch?v=x-UiukzM1rc

Αχιλλέας Δομοκού – ΑΟ Κύμης : Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση διεξάγεται στην γραφική πόλη του Δομοκού, με τον Αχιλλέα να υποδέχεται το συγκρότημα της Εύβοιας, που είναι αήττητο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αχιλλέα Καμπά, που φιλοξενήσαμε τη Δευτέρα στην εκπομπή “3ο ημίχρονο”, κατάφερε να επικρατήσει του μαχητικού Πυργετού την προηγούμενη αγωνιστική και να φτάσει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Ευβοιώτες από την άλλη πλευρά, συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και μεταβαίνουν στην ορεινή Φθιώτιδα με στόχο το “διπλό”, που θα τους φέρει πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΑΟ Χαλκίς – Δωτιέας Αγιάς : Ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι διεξάγεται αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα, με τους “κυανολεύκους” να…αποδεκατίζονται στο Μακροχώρι καθώς Γκαράνης και Μπαλαμπάνης αποβλήθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στο ντέρμπι με αντίπαλο τη Λαμία και παρά την υπερπροσπάθεια του δευτέρου μέρους, δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αμπελωνιακός – ΑΟ Καρδίτσας : Την επιστροφή στις επιτυχίες θα επιδιώξει η ομάδα της Λάρισας, που υποδέχεται στον Αμπελώνα τον ΑΟ Καρδίτσας, που προέρχεται από αγωνιστική…απραξία δύο εβδομάδων, λόγω του ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής. Η ομάδα του Γιάννη Γκαμπέτα, που δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην Εύβοια με αντίπαλο την Κύμη, θα αγωνιστεί χωρίς ουσιαστικά προβλήματα με τους “κυανόλευκους” της Καρδίτσας, που θα μεταβούν στον Αμπελώνα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ώστε να “ξεκολλήσουν” από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 :

Πυργετός – Τρίκαλα

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ρήγας Φεραίος

Αχιλλέας Δομοκού – ΑΟ Κύμης

Μαχητής Τερψιθέας – Λευκάδια

Αμπελωνιακός – ΑΟ Καρδίτσας

ΦΑΣ Νάουσα – Μακροχώρι

ΑΟ Χαλκίς – Δωτιέας Αγιάς

Ρεπό : Λαμία

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected