Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 1-0

34c643b20740079172b59ee377b246ea_LΣτις επιτυχίες επέστρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο στο τιμόνι του, καθώς επικράτησε 1-0 του Πλατανιά, χάρη σε γκολ του Βίλα.

Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο πρώτο ημίχρονο απείλησε αρκετές φορές τα καρέ του Γεωργαλλίδη, ενώ ο Πλατανιάς δεν είχε πολλές καλές στιγμές. Ο Ντε Βινσέντι στα πρώτα λεπτά έδειξε επηρεασμένος από την απουσία του λόγω τραυματισμού, αλλά στη συνέχεια συμμετείχε στη δημιουργία του παιχνιδιού. Οι Χανιώτες μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και είχαν καλή κυκλοφορία, χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν, όμως ο ΠΑΣ σύντομα ισορρόπησε. Και στο 62’ ο Βίλα μετά από σέντρα του Κοροβέση με προβολή έκανε το 1-0, με τους παίκτες των Γιαννιωτών να το πανηγυρίζουν πολύ έντονα. Για τα επόμενα λεπτά ο ΠΑΣ συνέχισε να πιέζει, ενώ ο Πλατανιάς αν και έκανε αλλαγές ο Ουζουνίδης, δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ.

ΠΑΣ Γιάννινα : Βελλίδης, Βίλα (90+2’ Γιάκος), Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (78’ Στρούνα), Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Ντε Βινσέντι

Πλατανιάς : Γεωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Ράφαελ, Ιντζίδης, Φερναντές, Σιώπης, Τετέ, Αγκιλέρα (75’ Μπεριάν), Τόρες, Γουνδουλάκης (75’ Πόποβιτς), Μπέλιτς (46’ Κατάι)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected