Γ Εθνική / Τοπικά

Μαχητής Τερψιθέας – Λευκάδια 0-0

03“Πυροβόλησε” στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο ο ΠΑΣ, συνέχισε όμως το εντυπωσιακό αήττητο σερί του, καθώς σε έξι αγωνιστικές μετρά δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα έχοντας μάλιστα τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος πίσω από το μηδέν παθητικό του ΑΟ Κύμης. Οι “κυανόλευκοι” είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος να μπουν μπροστά στο σκορ, δεν είχαν όμως τα εκπληκτικά ποσοστά…ευστοχίας του προηγούμενου ματς με τον ΦΑΣ Νάουσα και έμειναν στο “μηδέν”.

Οι απουσίες σημαντικές για τους φιλοξενούμενους, καθώς οι Χρήστος Παπαδόπουλος και Πάνος Μισαηλίδης ήταν τιμωρημένοι από το τοπικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ενώ ο Βασίλης Γιαουτζής ακολουθεί θεραπεία μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο προπονητής του ΠΑΣ κ. Παπανώτας επέλεξε να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τους Αντώνη Καρατάσιο, Αντώνη Κουκουράκη και Σωκράτη Λαμπριανίδη, ενώ την πρώτη τους συμμετοχή φέτος κατέγραψαν οι Λάμπρος Γατσώρης και Γιώργος Κοκόλης, οι οποίοι πέρασαν ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Όπως προαναφέραμε, η ομάδα του νομού μας ξεκίνησε πολύ δυνατά και με τη συμπλήρωση των 10 λεπτών έκανε αισθητή την παρουσία της στα καρέ του πολύ καλού Μπρέλλα. Στο δεύτερο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν…στροφές, ισορρόπησαν το παιχνίδι και είχαν τις προϋποθέσεις για την επίτευξη τέρματος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να νικήσουν τον Σάκη Βόλτση. Ο νεαρός πορτιέρο βρέθηκε για δεύτερη φορά φέτος κάτω από τα δοκάρια, μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΑΟ Κύμης.

Λεπτό προς λεπτό

8’ Καλά εκτελεσμένο φάουλ από τον Σαββίδη, στην πορεία της μπάλας ο Μπουροζίκας που δεν μπορεί να κάνει την κεφαλιά και ο Βόλτσης μπλοκάρει την μπάλα.

12′ Ο Ζαρογιάννης εκτελεί φάουλ, καλόχτυπημένο αλλά ο Μπρέλλας πέφτει στην γωνία και βγάζει την μπάλα σε κόρνερ.

15′ Καλό σουτ του Έξαρχου ο Μπρέλλας μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια την μπάλα.

25′ Από ασθενές σουτ του Έξαρχου μπερδεύτηκαν οι Παγκαρλιώτας και Μπρέλλας με τον τελευταίο να μπλοκάρει την μπάλα.

27′ Σέντρα του Δημητριάδη, η μπάλα στο πέναλτι και ο Αθανασίου θα προλάβει σωτήρια τον Έξαρχο που ήταν έτοιμος να σουτάρει.

30′ Πολύ καλό σουτ του Λαμπριανίδη αλλά ο Μπρέλλας λέει και πάλι όχι αποκρούοντας την μπάλα σε κόρνερ.

34′ Γέμισμα από τον Σαββίδη, πίσω κεφαλιά από τον Μπουροζίκα, ασθενές απόκρουση από τον Βόλτση και προτού τον Μάτο ο Πίττος διώχνει και αποσοβεί τον κίνδυνο.

40’ Κόρνερ ο Μπρέγκου, ο Δημητριάδης πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπρέλλα.

50′ Κεφαλιά του Μαλάκου από κόρνερ του Σαββίδη μόλις άουτ.

58′ Δυνατό σουτ μετά από πάσα του Σαββίδη ο Μάτος, απέκρουσε με υπερένταση ο Βόλτσης.

60′ Κίτρινη κάρτα Κρίτσας.

69′ Καλά εκτελεσμένο φάουλ από τον Μάτο, ο Βόλτσης αποκρούει ασθενές το ριμπάουντ ο Μπουροζίκας που κάνει το σουτ αλλά η μπάλα φεύγει μόλις άουτ.

70′ Κίτρινη κάρτα Μαλάκος.

76’ Πολύ καλό σουτ του Σαββίδη λίγα χιλιοστά από το κάθετο δοκάρι του Τσουμπέκου.

89′ Κίτρινη κάρτα Τσιαντούλης

90+3’ Σέντρα από τον Τσιαντούλη ο Μάτος ένα γυριστό σουτ και η μπάλα άουτ.

Συνθέσεις

Μαχητής Τερψιθέας : Μπρέλλας, Ντούγκος, Παγκαρλιώτας, Μπουροζίκας, Αθανασίου, Παυλόπουλος, Μαλάκος (88’ Κορλός), Κρίτσας, Σαββίδης (80’ Τσιαντούλης), Μάτος, Κρεββατάς (73’ Κυριάκος).

Λευκάδια : Βόλτσης, Καρατάσιος, Κόλα, Μπρέγκου, Μισαηλίδης Μ., Πίττος, Ζαρογιάννης, Λαμπριανίδης, Κουκουράκης (70΄ Τσαλώνης), Έξαρχος ( 88’ Γατσώρης), Δημητριάδης (78΄Κοκόλης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected