K20 - K17 - K15

SKODA Ξάνθη Κ17 – Βέροια Κ17 3-0

post-main-image-Κ17Δεν τα κατάφερε η Κ17 της Βέροιας στα Πηγάδια και ηττήθηκε από την αντίστοιχη της SKODA Ξάνθη με σκορ 3-0. Η ομάδα του Γιάννη Καψαλιάρη δέχτηκε γκολ με το…καλημέρα και παρά τις προσπάθειες των παικτών, δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του κ. Γιαλαμουίδης, υποστηρίζοντας πως πήραν ελάχιστα σφυρίγματα στο παιχνίδι. Το πρώτο τέρμα για την ομάδα της ακριτικής πόλης πέτυχε ο Παπαδόπουλος μόλις στο 5ο λεπτό ενώ ο Ζώτος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 28’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Μελισσόπουλος στο 62’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ η “Βασίλισσα” είχε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Χατζηπαρασίδη στο τέλος να πετύχει το γκολ της τιμής.

Συνθέσεις

SKODA Ξάνθη Κ17 : Νομικός, Ζώτος, Ψεματάς, Θεοδωρίδης, Βαφειάδης, Χαμδή, Παπαδόπουλος (65’ Δημητριάδης), Χατζής (46’ Σπανός), Τουματζίδης (68’ Μπουναρτζής), Μελισσόπουλος (73’ Λαμπάκης), Σαμπανίδης (46’ Μπουνταγκίδης)

Βέροια Κ17 : Μαρκούσης (65΄λ.τ. Σουροβίκης), Καψάλης, Μπουρδάνος, Δερμιτζάκης, Στράντζαλης, Μαγγίζης, Κουτρουλιάς (85′ Τσιούχας), Σιμόνι (60′ Παναγιωτίδης), Παπακωνσταντίνου, Χατζηπαρασίδης, Αναστασιάδης (68′ Τέας)

*φωτ. από skodaxanthifc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected