Κατηγορίες
Super League 1

Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1

ce9b2a42d2e49baf306e328a5302aa9d_LΙσόπαλοι 1-1 έμειναν στην Κομοτηνή, Πανθρακικός και Αστέρας Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο και να παραμένουν ισόβαθμες.

Την… αναμενόμενη εικόνα είχε το παιχνίδι που διεξήχθη στην πόλη της Θράκης. Οι δύο αντίπαλοι μπήκαν στο γήπεδο έχοντας αμφότεροι 13 βαθμούς μετά από εννιά αγωνιστικές και όσοι πιστεύουν ότι είναι ισοδύναμοι δικαιώθηκαν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν. Δεν δυσκολεύτηκαν να τα καταφέρουν, μιας και ο Χρήστος Τζάνης εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Πιπίνη στον Ερνάντεζ και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ, ενθουσιάζοντας τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο γήπεδο.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ομάδα του Άκη Μάντζιου που κυριαρχούσε στο γήπεδο και προσπάθησε να πετύχει κι άλλο τέρμα δίχως όμως επιτυχία, ενώ στο 40’, στη μοναδική καλή ευκαιρία του Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντε Μπλάσις σημάδεψε το δοκάρι.

Η επανάληψη όμως ήταν μία εντελώς διαφορετική ιστορία. Οι Αρκάδες εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να μη χάσουν και στο 60’ ο Ουσέρο εκτέλεσε υπέροχα ένα κερδισμένο φάουλ έξω από την περιοχή νικώντας τον Σέρεμετ και ισοφαρίζοντας.

Μάλιστα η πλάστιγγα έδειξε ότι γέρνει προς τον Αστέρα όταν τρία λεπτά μετά το γκολ, ο αρχηγός του Πανθρακικού Αχιλλέας Σαρακατσάνος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Θάνο.

Οι φιλοξενούμενοι όμως έπαιξαν με αριθμητική υπεροχή μόνο για δώδεκα λεπτά, αφού στο 75’ αποβλήθηκε ο στόπερ του Αστέρα Γκοϊάν για σκληρό μαρκάρισμα στον Κάσες.

Το παιχνίδι στο τελευταίο τέταρτο ήταν ισορροπημένο με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Θάνου να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Πανθρακικός : Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Τζάνης (90+2’ Χασομέρης), Ιγκόρ (67’ Ζορντάο), Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Χρήστου, Κάσες (75’ Ζεκίνια), Μπαϊκαρά, Έμποου, Ντος Σάντος

Αστέρας Τρίπολης : Ερνάντες, Πιπίνης (57’ Πολ), Κοντοές, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Έντο (65’ Μπακασέτας), Ουσέρο, Μουνάφο (85’ Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Ναβάρο

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected