Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Λεβαδειακός – SKODA Ξάνθη (2-0) Για 90′ ο Μουλόπουλος

0bf4dfd7532aa1efbdb2604f5d72abcd_LΣτις επιτυχίες επέστρεψε ο Λεβαδειακός μετά από δύο συνεχόμενες ήττες επικρατώντας 2-0 της Ξάνθης και ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας – Μάντζιος και Μάρτινς τα γκολ της νίκης.

Σε οριακό σημείο βρισκόταν τόσο ο Λεβαδειακός όσο και η Ξάνθη με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να έκρινε πολλά. Τελικά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν παίρνοντας τη νίκη με 2-0 για να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα και να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Η ομάδα της Βοιωτίας άνοιξε το σκορ στο 35’ με γκολ του Μάντζιου, με τη Ξάνθη από εκεί και πέρα να ανεβάζει ρυθμό και να χάνει πέναλτι με τον Σολάρι στο 53’. Έτσι, πέντε λεπτά αργότερα, δέχτηκε και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά από τον Μάρτινς για να χάσει κάθε ελπίδα για θετικό αποτέλεσμα.

Στο 71’ ο Ράνος είχε δοκάρι για την ομάδα της Θράκης, ενώ το ίδιο συνέβη και στην προσπάθεια του Σολτάνι στο 84’ με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος.

Λεβαδειακός : Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης, Γεωργίου, Μάγκας (85’ Σανγκινέτι), Μαρτίνεθ, Κονέ, Μάρτινς, Μάντζιος (93’ Σκέμπης), Κάντζι, Γιάντσης (60’ Βασιλείου).
SKODA Ξάνθη : Κυριακίδης, Μουκουάνα, Γούτας, Μαρίν, Φλίσκας, Μπέρτος, Βάλλας (46’ Χοσέμι), Σολτάνι, Ντιέ, Σολάρι, Κάλβο (79’ Ρούμπεν).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected