Super League 1

Απόλλων Σμύρνης – Βέροια 0-0

69e3c2730d839a2f721e24888e803e87_LΑπόλλων Σμύρνης και Βέροια έμειναν στο 0-0 στη Ριζούπολη, με τους φιλοξενούμενος να έχουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν στο 24’ έχασαν πέναλτι με τον Καλτσά

Την ευκαιρία να «ξεκολλήσουν» είχαν στο ματς της Ριζούπολης Απόλλων και Βέροια, όμως, καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει και να αλλάξει τη μοίρα του ματς. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα χωρίς τον Αλέξανδρο Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, αφού ο διεθνής πορτιέρο είχε στομαχικές διαταραχές κι αποκλείστηκε τελευταία στιγμή από την αποστολή, όμως, ο αντικαταστάτης του ήταν αυτός που… έσωσε τουλάχιστον τον βαθμό καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής της καλύτερης φάσης του αγώνα.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, Γκόμεζ, που ήταν ο βασικότερος λόγος για τον οποίο διατηρήθηκε το «μηδέν» στη Ριζούπολη. Ο πορτιέρο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» απέκρουσε το πέναλτι του Καλτσά στο 24’ και διατήρησε το «μηδέν» για την ομάδα του, με αποτέλεσμα – από τη στιγμή που υπήρχαν ελάχιστες καλές στιγμές – να μην ξεφύγουν από την ισοπαλία τόσο ο Απόλλων, όσο κι η «Βασίλισσα του Βορρά».

Ένα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί κανέναν βέβαια, στη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, από τη στιγμή που οι δυο ομάδες έχουν σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και θέλουν όσο τίποτα άλλο να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό στις νίκες και να ξεφύγουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας…

Απόλλων Σμύρνης : Γκόμες, Αργυρόπουλος (74` Βέρτζος), Παπαζαχαρίας (59` Εγκον), Αλβάρες, Διαναντής, Κόρμπος, Καμαρά, Γκουέλα, Τσιλιγκίρης (46` Δεληζήσης), Μίνγκας, Φαρινόλα.

Βέροια  : Λόπεζ, Μπεν (90` Παυλίδης), Γεωργιάδης, Σιόντης (87` Αποστολόπουλος), Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Σισοκό, Καλτσας (70` Μρντάκοβιτς), Ορέστες, Μπαργκάν, Οστοϊτς.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected