Κατηγορίες
Super League 1

ΑΕΛ Καλλονής – Πανιώνιος 3-2

586b08d14dab4411140c26a00370cf51_LΘεαματικό παιχνίδι στο «Βικελίδης», με την Καλλονή να κάνει δυο φορές την ανατροπή και να παίρνει νίκη 3-2 από τον Πανιώνιο, βάζοντας τέλος στο αρνητικό της σερί.

Επιτέλους… νίκη για την Καλλονή, μετά από πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα! Με τη… λήξη της τιμωρίας του Γιάννη Μαντζουράκη, ήρθε και η πρώτη νίκη για την ομάδα της Λέσβου. Ο Γιώργος Μανούσος, επίσης επέστρεψε σε αγώνα πρωταθλήματος και μπορεί να μην σκόραρε αλλά έδωσε άλλον «αέρα» στην επιθετική γραμμή της ομάδας, κόντρα σ΄ έναν πολύ καλό Πανιώνιο ο οποίος πλήρωσε την ολιγωρία των αμυντικών του στις περίτεχνες ενέργειες των μεσοεπιθετικών των τυπικά γηπεδούχων και δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε δύο φορές στο ματς, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη ήττα του μετά από δυο σερί νικηφόρες αγωνιστικές.

Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 13’ με τον Γιάννου να κάνει ωραίο πλασέ πήραν προβάδισμα. Η αντίδραση της Καλλονής ήρθε γρήγορα, αφού στο 23’ ο Μαρσέλο μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κατά πολύ καλύτερο, με τις δυο ομάδες να παίζουν επιθετικά και να αναζητούν το δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχε ο Πανιώνιος με τον Αραβίδη στο 57’ ενώ χάθηκαν ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα από τον ιστορικό.

Η Καλλονή από το 70’ και μετά ρίσκαρε περισσότερο, ο Μαντζουράκης είδε τους παίκτες του να εφαρμόζουν αυτά που ζήτησε και στο 75’ μια εξαιρετική προσπάθεια του Λεοζίνιο κι ένα ωραίο σουτ κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου για την ισοφάριση. Τέσσερα λεπτά αργότερα, μια εξίσου πανέμορφη προσπάθεια από τον Γιονάν Γκαρσία είχε την ίδια κατάληξη, με τους Καλλονιάτες να πανηγυρίζουν επιτέλους ένα τρίποντο, το οποίο είχαν μεγάλη ανάγκη μετά το σερί των πέντε αγωνιστικών με ισάριθμες ήττες στο πρωτάθλημα!

ΑΕΛ Καλλονής : Σιδεράκης, Μανούσος, Περόνε (88` Γάλας), Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Λεάντρο, Ποντάνι, Κριπιντίρης, Λεοζίνιο (84` Σιλιγαρδάκης), Φαρία, Γκαρσία (81` Γκάσιτς)

Πανιώνιος  : Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Μενδρινός (81` Καμπάνταης), Αραβίδης, Μητρόπουλος (37` λ.τρ. Παναγιωτούδης), Κουλουχέρης, Ντούνης, Γιάννου (73` Λάζνικ), Παντίδος

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected