Super League 1

Ατρόμητος – ΟΦΗ 3-0

e998188b052dbd85f73e76fead4c9460_LΕπιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο, ο οποίος επικράτησε στο Περιστέρι του ΟΦΗ 3-0 και μείωσε τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Η εξέλιξη του αγώνα

Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν δυνατά στον αγώνα και έλεγχαν τον ρυθμό, ωστόσο απείλησαν μόνο στο 3’ με τον Ουμπίντες, ενώ στο 17’ ο Παπάζογλου έχασε σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ για τους Κρητικούς, σε μία φάση που ο Ταυλαρίδης δεν κατάφερε να ακολουθήσει τη φάση.

Η υπεροχή του Ατρόμητου έφερε… καρπούς στο 17ο λεπτό, όταν ο Νάστος έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Μπρίτο μπήκε στην πορεία της μπάλας και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δευτερόλεπτα νωρίτερα, είχαν χάσει την ευκαιρία να σκοράρουν με τον Καραμάνο.

Η συνέχεια… άνηκε στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία αναζήτησε το δεύτερο τέρμα πριν την ολοκλήρωση του ημιρόνου, αλλά στο 20’ το πλασέ του Ουμπίντες έδιωξε ο Φερνάντες, ενώ ο πορτιέρο του ΟΦΗ μπλόκαρε και την κεφαλιά του Λαζαρίδη στο 30’

Ο Ατρόμητος ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά του, στην εκπνοή του πρώτου μέρους, με τον Νάστο. Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις ο Μπρίτο έκανε τη σέντρα και ο αρχηγός των γηπεδούχων με κεφαλιά, έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και πίεσαν την εστία του Τσενάμο, αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, στο 51’ με την κεφαλιά του Ταυλαρίδη, αλλά ο Φερνάντες μπλόκαρε και πέντε λεπτά αργότερα, ο Μιλιάζες έδιωξε προ του Παπαδόπουλου.

Στα επόμενα λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον ΟΦΗ να προσπαθεί να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Τσενάμο, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει κενούς χώρους στην άμυνα, τους οποίους εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Ούμπιντες στο 87’, που βγήκε στην αντεπίθεση, βρέθηκε απέναντι στον Φερνάντες και την κατάλληλη στιγμή έκανε την παράλληλη προς τον Παπαδόπουλου, ο οποίος με πλασέ σε κενή εστία, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ατρόμητος : Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (89’ Γεωργίου), Ουμπίντες, Μπρίτο (83’ Μπάλλας), Καραμάνος (74’ Φάμπιο), Παπαδόπουλος.

ΟΦΗ : Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς, Μιλιάζες, Μακρής, Όγιος, Ζε Εντουάρντο (73’ Μακουκούλα), Κουτσιανικούλης (82’ Μονιάκης), Παπάζογλου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected