Super League 1

Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

998145ce135ed3f5108f67c8eb348a58_LΧαμόγελα και πάλι στην Κομοτηνή, καθώς ο Πανθρακικός επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και σταμάτησε το αρνητικό… σερί των πέντε αγώνων χωρίς νίκη.

Οι «πράσινοι» πήραν σημαντική βαθμολογική… ανάσα στον πίνακα της Super League, φτάνοντας στους 18 βαθμούς και… έπιασαν στην 7η θέση τον Εργοτέλη και την ΑΕΛ Καλλονής – έχει ένα ματς λιγότερο με τον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Κυριακής (8/12) – ενώ άφησαν έναν πόντο πίσω τους Ηπειρώτες, οι οποίοι δεν κατάφεραν ούτε στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος να πανηγυρίσουν εκτός έδρας νίκη και παραμένουν σε κρίση.

Σημαντικό… ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος έπαιξε η φάση του πέναλτι στο 29ο λεπτό, όταν ο διαιτητής Αμπάρκιολης έδειξε την… εσχάτη των ποινών για χέρι του Λίλα, ο οποίος έδιωξε στην γραμμή το πλασέ του Ιγκόρ. Μάλιστα, ο Αλβανός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του παίκτη λιγότερο, αν και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την υπόδειξη του Έλληνα προπονητή.

Ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι, ήτοι ο Ιγκόρ, ανέλαβε και την εκτέλεση της… ποινής και απέναντι στον Βελλίδη δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, καθώς στο 55’ ο Ζεκίνια διπλασίασε τα τέρματα των «πράσινων» έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Κάσες και «σφράγισε» τη νίκη για το «συγκρότημα» της Κομοτηνής. Μάλιστα, στο 64’ τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο για τους Ηπειρώτες, καθώς στο 64’ ο Κεϊτά αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, κόκκινη και άφησε τον ΠΑΣ με εννέα ποδοσφαιριστές.

Στα τελευταία λεπτά, οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη προσπάθησαν να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος, προκειμένου να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στο τέλος, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά την εστία των γηπεδούχων, οι οποίοι πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη.

Πανθρακικός : Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Μαξίμ, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης, Ρομέου (81′ Πόποβιτς), Μπαϊκαρά, Τζάνης, Κάσες (79′ Εμπό), Ιγκόρ (40′ Ζεκίνια).

ΠΑΣ Γιάννινα : Βελλίδης, Ντάσιος (53′ Ρουμπουλάκου), Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Βίλα, Βισέντο (34′ Στρούνα), Τσάβες (66′ Σκόνδρας), Ίλιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected