Super League 1

SCODA Ξάνθη – Βέροια (3-0) Για 64′ ο Βασιλακάκης

2f18787123de4e39687638223b186684_LΕξαιρετική εμφάνιση από τη Ξάνθη που δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στη Βέροια επικρατώντας με άνετο τρόπο 3-0 για να πλησιάσει στην πρώτη πεντάδα.

Η καλή μέρα από… νωρίς φαίνεται λένε και αυτό επιβεβαιώθηκε στο έπακρο για τη Ξάνθη στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Βέροια απέναντι στην οποία είχε άνετο έργο επικρατώντας 3-0 και ανεβαίνοντας στις θέσεις που οδηγούν στα play-off.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εντυπωσιακά στον αγωνιστικό χώρο και στα 20 δευτερόλεπτα άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Τριάδη για να δείξουν από νωρίς τις διαθέσεις τους. Στη συνέχεια η ομάδα της Ημαθίας δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και έτσι στην επανάληψη η Ξάνθη κατάφερε να «καθαρίσει» το παιχνίδι πετυχαίνοντας ακόμα δύο τέρματα.

Στο 76΄ ο Σολάρι κέρδισε το πέναλτι και ευστόχησε για να γίνει το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Μάνταλο στο 84’ ο οποίος με εξαιρετικό σουτ πέτυχε ακόμα ένα τέρμα για να ολοκληρώσει το θρίαμβο της ομάδας του.

SCODA Ξάνθη : Τσέμα, Μάρτινς, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης (64’ Μάνταλος), Τριάδης, Μαρίν (64’ Ντιέ), Σολάρι, Σολτάνι (89’ Μπέρτος), Χοσέμι.
Βέροια : Αναστασόπουλος, Σισοκό (80’ Μπάρμπας), Γεωργιάδης, Μπρντάκοβιτς (61’ Σεγούντο), Μπεν (89’ Μάνος), Αμαραντίδης, Ορέστες, Τραπ, Μπαργκάν, Ζεζίνιο, Καλτσάς.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected