Κατηγορίες
Super League 1

Άρης – Απόλλων Σμύρνης (0-2) Αποδοκιμασίες για Διούδη…

68f6c3ecfabde3f77d213535f9582956_LΜία από τις τελευταίες του ευκαιρίες για την παραμονή απώλεσε ο Άρης που γνώρισε καταδικαστική ήττα με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πολλά είναι αυτά που χρειάζεται μία ομάδα για να φτάσει στους στόχους της. Το βασικότερο από αυτά, είναι να παίρνει τα σημαντικά παιχνίδια εντός έδρας. Στην περίπτωση του Άρη όμως, φαίνεται πως αυτό το χαρακτηριστικό δεν υπάρχει με αποτέλεσμα να βρίσκεται ως φυσικό επόμενο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου.

Οι «κιτρινόμαυροι» σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς, γνώρισαν την ήττα με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Απόλλωνα Σμύρνης για να απέχει πλέον έξι βαθμούς από τις θέσεις της παραμονής.

Το χειρότερο όλων όμως, αφορά το γεγονός ότι ούτε στις ισοβαθμίες είναι καλύτερος καθώς έχει γνωρίσει δύο ήττες από τον Απόλλωνα, και έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας Λεβαδειακό και Πλατανιά που έχουν ανάλογους στόχους.

Η ομάδα της Αθήνας έκανε έξυπνη εμφάνιση έχοντας σε εξαιρετική ημέρα για ακόμα μία φορά τον Αλέξανδρο Τζόρβα και τους Μίνγκα και Πετρόπουλο που ήταν και οι σκόρερ.

Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Πετρόπουλος έκανε την κεφαλιά και ο Μίνγκας από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά μόλις μία σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Σουνάς έκανε το σουτ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι.

Στο 59’ και κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, ο Απόλλωνας έκανε και το 2-0, όταν μετά από τραγικό λάθος του Διούδη ο Πετρόπουλος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 62’ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την ευκαιρία να μειώσουν και να μπουν ξανά στο παιχνίδι, ωστόσο ο Παπαδόπουλος αστόχησε από το σημείο του πέναλτι για να χαθεί και η τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων να πάρουν κάτι θετικό.

Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε τίποτα σημαντικό με τους φίλους του Άρη να αποδοκιμάζουν κατά κύριο λόγο τον Σωκράτη Διούδη για το λάθος του και γενικά την ομάδα για την παρουσία της.

Άρης : Διούδης, Καραγκούνης, Ηρακλής, Πουλίδο, Τσουμάνης (78′ Καραγιάννης), Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος (74′ Τσουκάνης), Αγγελούδης (55′ Ρενια), Σουνάς, Μανιάς, Αγκάνθο.

Απόλλων Σμύρνης : Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Άλβαρες, Δεληζήσης, Χατζηζήσης (68′ Σόουζα), Μίνγκας, Τσοκάνης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Φαρινόλα (46′ Ντάλμπεργκ), Πετρόπουλος (91′ Πετρόπουλος).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected