Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Αμπελωνιακός – Λευκάδια 0-0

4ac1f8a91973bd66b5446dff75ae693d_DSC07094“Πυροβόλησαν” τα Λευκάδια αλλά δεν βρήκαν στόχο! Αυτός θα μπορούσε να είναι ο κεντρικός τίτλος για το σημερινό παιχνίδι, καθώς η ομάδα του νομού μας ήταν κυρίαρχη στο δεύτερο μέρος όταν και θα μπορούσε να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα, που θα “ξεκλείδωνε” την άμυνα των γηπεδούχων.

Το τεχνικός του ΠΑΣ κ. Παπανώτας προχώρησε σε αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, καθώς η απουσία των Μπρέγκου, Παναγιώτη Μισαηλίδη και Ζαρογιάννη έφερε τους Μουρατίδη, Πληκαδίτη και Κουκουράκη στο βασικό σχήμα, οι οποίοι πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση.

Μοιραίοι παίκτης για τους φιλοξενούμενους οι Βασίλης Γιαουτζής, (είχε δύο κλασικές ευκαιρίες στον δεύτερο μέρος) και Ντίνος Έξαρχος, ο οποίος μάλιστα πέτυχε τέρμα στο 71′, με τον ρέφερι της συνάντησης να υποδείχνει επιθετικό φάουλ στον έμπειρο επιθετικό. Οι “κυανόλευκοι” διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή της συνάντησης, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε επαφή με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Δημήτρη Καπετανόπουλου ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και απέδειξε πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές. Είχε δύο καλές στιγμές με τον Κόκκινο στο πρώτο μέρος, ωστόσο ο Χρήστος Παπαδόπουλος για ακόμη ένα παιχνίδι δήλωσε “παρόν” όποτε χρειάστηκε. Μάλιστα παραλίγο να εφαρμοστεί και πάλι ο…νόμος του ποδοσφαίρου και ενώ τα Λευκάδια απώλεσαν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, στο 90+3′ ο Κακαβίτσης λίγο έλειψε να προκαλέσει…εμφράγματα στους “κυανόλευκους, ωστόσο η κεφαλιά-ψαράκι που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Τα highlights του αγώνα:

1’ Μακρινό σουτ του Κόκκινου, μπλόκαρε δύσκολα ο Παπαδόπουλος.

21’ Σουτ του Δημητριάδη άουτ.

28′ Σουτ του Κόκκινου από πλάγια θέση, μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος

56’ Κεφαλιά του Γιαουτζή από μπαλιά του Λαμπριανίδη, άουτ.

64’ Κλέψιμο από τον Αλεξανδρή, όμως του έφυγε το κοντρόλ λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να διώξει ο Μουρατίδης στο χώρο του πέναλτι, λίγο πριν σουτάρει ο επιθετικός των «Πράσινων».

68’ Σουτ του Έξαρχου άουτ.

69’ Κάθετη του Έξαρχου στον Δημητριάδη, όμως ο Τρούκης νίκησε τον τελευταίο στο τετ-α-τετ.

71’ Ωραία σέντρα του Λαμπριαννίδη στον Έξαρχο, αυτός έστρωσε με μία τη μπάλα στον Γιαουτζή ο οποίος δοκίμασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως πρόλαβε έγκαιρα ο Μαυρίδης και με προβολή τον ανέκοψε.

77’ Σέντρα του Τζιαρτζάνη, ο Μεζίνι έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

79’ Τεράστια ευκαιρία για τα Λευκάδια, όταν Κόλα με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Έξαρχο στην πλάτη της άμυνας, όμως η λόμπα που επιχείρησε πέρασε άουτ.

80’ Ωραία ενέργεια και σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. του Μεζίνι μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

83’ Και πάλι ο Γιαουτζής στην πλάτη της άμυνας έπιασε την κεφαλιά όμως πέρασε άουτ.

85’ Νέα καλή στιγμή για τα Λευκάδια, όταν ο Δημητριάδης έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, όμως ο Τρούκης μπλόκαρε εύκολα.

90’ +2’ Από εκτέλεση φάουλ του Κόκκινου, ο Κακαβίτσης έπιασε την κεφαλιά-ψαράκι από πλάγια θέση όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι συνθέσεις

Αμπελωνιακός : Τρούκης, Χατζούλης (58’ Μεζίνι / 88’ Τασούλης), Τζιαρτζάνης, Πολύζος, Γκαμπέτας, Πασχαλίδης, Κόκκινος, Μπίκος, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής (76’ Βούκιας), Μαυρίδης.

Λευκάδια : Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Κόλα, Πληκαδίτης, Μισαηλίδης Μ., Πίττος, Κουκουράκης (70’ Ζαρογιάννης), Λαμπριανίδης, Γιαουτζής, Έξαρχος, Δημητριάδης (86΄ Κοκόλης).

*Με στοιχεία από το sportlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected