Κατηγορίες
Super League 1

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-0

2419b14ea46a677a9396cba041332b46_LΑτρόμητος και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι, με τους δυο τερματοφύλακες να… κλέβουν την παράσταση με τις επεμβάσεις τους.

Ματσάρα στο Περιστέρι, το οποίο γέμισε για πρώτη φορά μετά από καιρό, αλλά χωρίς την… πεμπτουσία του ποδοσφαίρου γρήγορα θα ξεχαστεί. Ατρόμητος και Ολυμπιακός προσέφεραν ωραίο θέαμα, όμως, δεν κατάφεραν σκοράρουν είτε από ατυχία είτε από την ικανότητα των Λουίτζι Τσέναμο και Ρομπέρτο που έδιωξαν όλους τους κινδύνους, με αποτέλεσμα το 0-0 να «σφραγίσει» τις προσπάθειες των δυο ομάδων. Αυτή ήταν κι η τέταρτη ισοπαλία για τον αήττητο στην έδρα του Ατρόμητο, πρώτη χωρίς να σκοράρει ωστόσο, ενώ ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από την 5η αγωνιστική και το 0-0 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό!

Οι «ερυθρόλευκοι», από το ματς του Περιστερίου – πέρα από την παρουσία του κόσμου που ήταν μαζική κι εξαιρετική – κρατάνε και το γεγονός ότι συνεχίζουν… ακάθεκτοι και αήττητοι την πορεία τους προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί άλλωστε στη Super League, ο στόχος του τίτλου χωρίς ήττα είναι ο νούμερο ένα εντός Ελλάδας για τον Ολυμπιακό, μαζί με αυτόν του Κυπέλλου. Η ομάδα του Μίτσελ και ο Ισπανός τεχνικός, βέβαια, έχουν κι ένα παραπάνω λόγο να χαμογελούν αφού ο Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στην αγωνιστική δράση κι αγωνίστηκε για 28 λεπτά για πρώτη φορά μετά από ενάμιση μήνα και τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Παρί στη Γαλλία για τους ομίλους του ChampionsLeague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να χαμογελούν ακόμα περισσότερο, αν στο 68’ η μπάλα δεν σταματούσε στο δοκάρι του Τσέναμο στο φοβερό σουτ του Μανιάτη, ή αν σε κάποια από τις προσπάθειες του αρχηγού των Πειραιωτών και του Χολέμπας δεν έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις ο πορτιέρο του Ατρόμητου. Το ίδιο, όμως, μπορούν να πουν και οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου, που είδαν τον Ρομπέρτο να κάνει μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, με αποκορύφωμα τη φοβερή επέμβαση στην «στριφτή» κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 71’. Γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι ωστόσο πάλεψαν το ματς ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Στυλιάρα, έκαναν τα πάντα για να καταφέρουν να σκοράρουν με αποτέλεσμα να… αλληλοεξουδετερωθούν και να μείνει ως το φινάλε η «λευκή ισοπαλία».

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να φτάσει στους 53 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να «κλείνει» κατά δυο βαθμούς την ψαλίδα όντας στους 45. Ο Ατρόμητος με τη σειρά του, έχει εδραιωθεί στην τρίτη θέση καθώς είναι στους 36 βαθμούς με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί στους 33.

Ατρόμητος : Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας (87′ Φυτανίδης), Δημούτσος (68′ Μπρίτο), Ουμπίδες, Πίτου Γκαρσία, Γιαννούλης, Καραμάνος, Παπαδόπουλος (78′ Ναπολεόνι).

Ολυμπιακός : Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Μπονγκ, Χολέμπας, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ (62′ Μήτρογλου), Ντομίνγκες (69′ Σαβιόλα), Ολαϊτάν (76′ Βάις).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected