Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μαχητής Τερψιθέας – ΑΟ Κύμης 1-1

Ο Μαχητής Τερψιθέας κοίταξε στα μάτια την πρωτοπόρο Κύμη και κατάφερε να κατακτήσει έναν σημαντικό πόντο (1-1) ενόψει της δύσκολης συνέχειας έστω κι αν αγωνιζόταν μέσα στην έδρα του απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε πως διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σύνολο.

Κι όμως οι παίκτες του Νίκου Σταυροθεόδωρου έδειξαν περίσσιο πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πήραν προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Μαλάκου στο ξεκίνημα της επανάληψης αλλά δυστυχής η γρήγορη ισοφάριση τους αποσυντόνισε κάπως με αποτέλεσμα η πρωτοπόρος να φανεί στη συνέχεια ιδιαίτερα απειλητική.

Όπως και να ’χει οι «κυανόλευκοι» έπεισαν με την απόδοσή τους και σίγουρα με τέτοιες εμφανίσεις έχουν κάθε λόγο να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον στην κατηγορία.

Φτωχό το α΄μέρος…

Δυνατά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι και μόλις στο 4΄ο Πάππος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Κρεββατά ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα άουτ. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν να επιδείξουν κάτι καλό.

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Μαχητή αλλά…

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η επανάληψη για τον Μαχητή καθώς το 50΄ο Ζήσης Μαλάκος επωφελήθηκε από την ασυνεννοησία Κοκκάλα-Πάππου και με πλασέ έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε από τον πάγκο ο τεχνικός του Μαχητή κ. Σταυροθεόδωρος και στο 57΄ήρθε το γκολ της ισοφάρισης με τον Δήμου και αφού η μπάλα βρήκε και σε αμυντικό κάνοντας το 1-1.

Γκολ το οποίο αποσυντόνισε κάπως τους γηπεδούχους σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που ανέβασαν στροφές και έψαξαν το δεύτερο τέρμα με τους Αλμπάνη (79΄) και Μπλατσιώτη (81΄) να μην βρίσκουν στόχο, για να φτάσουμε στο 84΄όταν ο Φαρούκ με δυνατό βολέ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αλμπάνης σούταρε αλλά ο Μπρέλλας έκανε την απόκρουση του αγώνα μπλοκάροντας τη μπάλα και έτσι το 1-1 δεν έμελλε να αλλάξει ως το τέλος.

Μαχητής Τερψιθέας : Μπρέλλας, Κρίτσας, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Μαλάκος (71΄Παυλόπουλος), Κυριάκος, Μολάς, Σαββίδης (86΄Κορλός), Κρεββατάς (90΄ Ντονούδης).

ΑΟ Κύμης : Πάππος, Κοκκάλας, Πασκούλεφ, Καρατζάς, Τσικτσιρής, Κραββαρίτης (60΄Μπατσιώτης), Τσιάτσος, Δήμου, Γεωργουδάκης (81΄Καραλής), Φαρούκ, Τσομπάνης (71΄Αλμπάνης).

*larisagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected