Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ελλάδα U18 – Ιράν U18 (2-3) Για 90′ ο Τούφας, ένα ημίχρονο ο Φασίδης

m13895488580_b13893676260_ethniki_paidwn_rusia (2)Την 6η θέση κατέλαβε η Εθνική U18 στο διεθνές φιλικό τουρνουά “Valentin Granatkin” καθώς ηττήθηκε από την αντίστοιχη του Ιράν με σκορ 3-2, στον τελευταίο της αγώνα που διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου.

Η Ελλάδα δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για γκολ, με σημαντικότερες αυτές των Κουλούρη (15΄) και Κτιστόπουλου (35΄), όμως οι Ιρανοί ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και έως τη λήξη του ημιχρόνου κατάφεραν να προηγηθούν με 3-0. Η Εθνική ανέβασε το ρυθμό της στο 2ο ημίχρονο, μειώνοντας το σκορ με τα γκολ του Νιούμαν (47΄ και 51΄ πεν.) χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να φτάσει στην ισοφάριση.

Ελλάδα U18 : Κότσαρης, Σάλιακας, Τούφας, Οικονόμου, Γιαλαμίδης (59΄ Καναβέτας), Τζανουλίνος, Φασίδης (46΄ Τσολακίδης), Κουλούρης, Νιούμαν, Δεληγιαννίδης, Κτιστόπουλος

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Παχατουρίδης, δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα τα εξής: “Η παρουσία των παιδιών σήμερα ήταν εξίσου καλή και στα δύο ημίχρονα. Απλώς στο πρώτο μισό του ματς πληρώσαμε τα ατομικά λάθη. Προσωπικά, είμαι ικανοποιημένος από την αγωνιστική λειτουργία της ομάδας. Όταν τα παιδιά έχουν καθαρό μυαλό είναι ικανά να αντιμετωπίσουν στα ίσια οποιονδήποτε αντίπαλο. Φεύγουμε από τη Ρωσία ευχαριστημένοι γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε αρκετά και να εντοπίσουμε τα δυνατά και τα αδύνατα μας σημεία. Το σημαντικότερο είναι ότι τα παιδιά αντιμετώπισαν ομάδες με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά και αποκόμισαν πλούσιες εμπειρίες”.

 *epo.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected