Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 3-0

Την καλύτερη του εμφάνιση από την αρχή του πρωταθλήματος πραγματοποίησε ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, επικρατώντας με το ευρύ 3-0 του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία. Από την άλλη πλευρά, οι νεοφώτιστοι είχαν τη χειρότερη ίσως παρουσία τους φέτος και παρά το γεγονός πως μετά από καιρό είχαν τις λύσεις από τον πάγκο, εντούτοις δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν.

Οι «πράσινοι», μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους τους, παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο και παρά το γεγονός πως έμειναν με 10 παίκτες στο 35′ λόγω αποβολής του Τραϊανού Μουχτάρη, ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους σε όλο το 90λεπτο.

Στα αξιοσημείωτα, η παρθενική εμφάνιση του Σάκη Παπαδίνα αποκλειστικά ως προπονητής, καθώς κάποιες μικροενοχλήσεις του στέρησαν την συμμετοχή του στο βασικό σχήμα. Για τους φιλοξενούμενους, την πρώτη του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Φίλιππος Στυλίδης, ο οποίος αποκτήθηκε από την ΑΣ Ποντίων Πειραιά. Ο αστυνομικός στο επάγγελμα, με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την ΑΕ Καψόχωρας ενώ το καλοκαίρι συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία του Άρη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει τότε να πάρει την πολυπόθητη μετάθεση στην Ημαθία.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από το πρώτο λεπτό πως ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι και με διαρκή πίεση στους αντίπαλους αμυντικούς, δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις στα καρέ τουΜυλωνά. Το σκορ άνοιξε στο 32′ ο…γερόλυκος Μπάμπης Σπυριδωνίδης, ο οποίος πήδηξε πιο ψηλά απ” όλους στο κόρνερ του Τσιότσιου και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Μυλωνά. Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στον αγώνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τέρμα για τους γηπεδούχους, με τον Καρυπίδη αυτή τη φορά να χρίζεται σκόρερ. Ο Πετικόπουλος έκανε λάθος γύρισμα με το κεφάλι προς τον Μυλωνά, ο επιθετικός του Απόλλων μπήκε στη φάση και με πλασέ έκανε το 2-0, μέσα σε αποθέωση. Μάλιστα στο 66′ οι «πράσινοι» έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, όταν και πάλι ο Καρυπίδης με σουτ μέσα από την περιοχή, πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του και δεύτερο προσωπικό.

Με τη νίκη τους αυτή, οι «πράσινοι» έφτασαν τους 19 βαθμούς και πλέον ισοβαθμούν με τους σημερινούς τους αντιπάλους αλλά και με τον Φίλιππο Μέσης. Η μάχη συνεχίζεται για το ποιες ομάδες θα παραμείνουν στην κατηγορία, με τον Απόλλων να έχει το πλεονέκτημα της εξαιρετικής ψυχολογίας μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Λιόλιο.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Τρούπκος, Λιάτσος (55′ Καρολίδης), Μιχαηλίδης, Μουχτάρης, Καρυπίδης, Μπαξεβάνης Δ.Ν. (65′ Δεβετζίδης), Σπυριδωνίδης, Τσιότσιος (76′ Μπαξεβάνης Δ.Γ.), Ορφανίδης, Τσουλχάι

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μυλωνάς, Κουτσιάδης, Πατρίκας, Πετικόπουλος, Μωραϊτης Δ., Νούσιος, Μωραϊτης Γ., Στυλίδης Φ., Ζησόπουλος (46′ Παπαδόπουλος Σ.), Πολυζόπουλος, Ανδρέου (70′ Τσίπης Χ.Α.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected