Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Εθνικός Κλειδιού 1-1

1389445441375Ένα πραγματικό ντέρμπι παρακολούθησαν οι 100 περίπου φίλοι και των δύο ομάδων στο γήπεδο των Τρικάλων. Μέγας Αλέξανδρος και Εθνικός Κλειδιού, στο πρώτο παιχνίδι για το νέο έτος, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος.

Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας ως στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ώστε να αποφύγουν τυχόν κινδύνους στη συνέχεια, πήραν αυτό που ήθελαν και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής, απέκτησαν διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους.

Οι μεγαλύτερες συγκινήσεις σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, όπου οι δύο ομάδες εκτός των δύο τερμάτων, δημιούργησαν κι άλλες προϋποθέσεις στα καρέ των αντιπάλων. Το σκορ άνοιξε στο 11′ ο Θεοδόσης Περηφανόπουλος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή εκτίμηση του Μουσκεφτάρα και από κοντά πέτυχε το πρώτο τέρμα του νέου χρόνου και πρώτο προσωπικό στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ανέβασαν στροφές, πίεσαν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αγωνίστηκαν με αρκετές ελλείψεις (Παρασχόπουλος, Δημήτρης Καλυβιώτης τιμωρημένοι, Ποιμενίδης τραυματίας, Μιχαηλίδης αποχώρησε). Η ισοφάριση ήρθε στο 37′ για την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα του Σερμπίνη, ο οποίος με “κεραυνό” από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Λεφάκη. Λίγα λεπτά πριν την ισοφάριση των γηπεδούχων, ο Σερέτης είχε μια καλή ευκαιρία, όμως από το ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να νικήσει τον Μουσκεφτάρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν την εστία του Λεφάκη. Το ισόπαλο αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Μαλούτα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τελικά βαθμούς και εντυπώσεις.

Βοηθοί του κ. Μαλούτα στη σημερινή αναμέτρηση, οι κ.κ. Γαβράς και Χατζαρίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Ελευθεριάδης, Ακρίβος (79′ Γιάντσος), Μηνούδης Χ., Σούρλας Σ. (8′ Κασνακίδης / 71′ Σαράτσι), Σερμπίνης, Αθανασιάδης Η.,, Καρβούνης, Ντάμτσιος, Σούρλας Δ., Παπαδόπουλος

Εθνικός Κλειδιού : Λεφάκης, Δημητριάδης (46′ Φιρινίδης / 85′ Καϊμακαμίδης Α.), Βαρδαλής, Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Καλυβιώτης Α., Κεχαγιάς, Καϊμακαμίδης Τιμ., Σερέτης, Κιρκιλιανίδης (90′ Γερακιώτης), Κακατάσιος.

φωτ. από ethnikoskleidiou.blogspot.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected