Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Παιδικό Ημαθίας

ΑΕΠ / Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Στο Νησί Αλεξάνδρειας ταξίδευαν οι νεαροί αθλητές της ΑΚΑΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ και χάρηκαν τα παιχνίδια που έπαιξαν με τους συνομήλικους τους τις ομάδας από την Αλεξάνδρεια.

Οι υπεύθυνοι της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ αισθάνονται την ανάγκη να ζητήσουν συγγνώμη από τους γονείς των νεαρών αθλητών για την αργοπορημένη επιστροφή των αθλητών  από το Νησί αυτό οφείλετε στο ότι η αντίπαλη ομάδα δεν είχε 4 προπονητές για να αγωνιστούν ταυτόχρονα τα 4 τμήματα όπως προβλέπει το πρόγραμμα.

Το προσεχές Σάββατο 18/1/2014 το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΑΧΙΑΣ με την ομάδα τις Κουλούρας.

Η Διοίκηση οι προπονητές και οι αθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ & Α.Ε.Π  συγχαίρουν το μέλος της οικογένειας της Ακαδημίας ΤΑΡΑΜΟΝΛΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ για την ανάδειξη σε  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ  στο τένις, του εύχονται να είναι γερός και να τον δούμε σε μεγάλα  Grand Slam και με την εθνική ομάδα σε μια Ολυμπιάδα.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Παίζοντας κατά διαστήματα σοβαρά και απλά οι νεαροί παίκτες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ κατέφεραν να κερδίσουν την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Α.Π η οποία προσπάθησε πάλεψε αλλά της στοίχησαν τα αμυντικά της λάθη.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι το ευχάριστο  για την ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ήταν η καλή απόδοση των Κούβαρου Μ., Γκιουλέκα, Παπαδόπουλου Χ, Παπαδόπουλου Απ., Μουτσά Λ. και Μπρανιώτη αλλά και η δυνατότητα για περαιτέρω μεγάλης βελτίωσης όλων των νεαρών αθλητών.

ΣΚΟΡΕΡ: 35΄ΑΠΑΖΙΔΗΣ,   55΄ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠ , 60΄ΜΟΥΤΣΑ, 68-75′ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

ΣΥΝΘΕΣΗ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ, ΜΠΡΑΝΙΟΤΗΣ, ΚΟΥΒΑΡΟΣ, ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (65΄ΤΑΡΑΤΣΙΔΗΣ), ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ (70΄ΜΠΙΛΔΙΡΗΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ, ΜΠΟΥΓΚΑΡΤΖΙΤΣ (55΄ΜΟΥΤΣΑ), ΣΟΦΙΑΝΝΙΔΗΣ (60 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠ.) ΑΠΑΖΙΔΗΣ (65΄ ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ), ΜΠΕΚΙΑΡΙΔΗΣ (70΄ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: Σάββατο  25/1/2014 με τα Λευκάδια στο γήπεδο Ραχιάς.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ-Α.Ε.Π ΒΕΡΟΙΑΣ  2-0

Χρυσή νίκη κατάφεραν να πετύχουν οι νεαροί παίκτες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ μια νίκη που τους δίνει πολλές ελπίδες να πετύχουν τον στόχο τους που είναι η παραμονή της ομάδος στην κατηγορία.

Σκόρερ: Μπέσιος στο 15΄& 72΄

Καλύτεροι παίκτες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ οι νεαροί (γενν.1999) Γαβριηλίδης Χρ. και Παπαδόπουλος Χρ.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: Κυριακή  19/1/2014 με  την Δόξα Νάουσας στο γήπεδο Παναγιωπούλας

ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π ΒΕΡΟΙΑΣ στην Ραχιά φιλοξένει τον Ολυμπιακό Ν.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected