Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο!

SIDIROKASTRO_610x400 (1)

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες από την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Σιδηροκάστρου ο Θόδωρος Κερογλίδης, μία ημέρα μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας από τον Μακεδονικό. Η διοίκηση έκανε δεκτή την παραίτηση του η οποία ήρθε λόγω της κακής πορείας της ομάδας με αποκορύφωμα το αποτέλεσμα στον αγώνα της Κυριακής.

Πάντως το Δ.Σ της ομάδας ενήργησε γρήγορα και τα ηνία δίνονται στον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Σάκη Καρυπίδη ο οποίος έκανε αποδεκτή την πρόταση της διοίκησης να έχει διπλό ρόλο, συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως παίκτης, ενώ το ίδιο θα ισχύει και για τον Γιάννη Τσεμπερίδη που αναλαμβάνει τον ρόλο του γυμναστή όντας απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.

Με αυτή την κίνηση στον Εθνικό ελπίζουν να υπάρξει το απαραίτητο ταρακούνημα και η ομάδα να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στα υπόλοιπα παιχνίδια για να μην χάσει την μάχη της παραμονής. Mάλιστα ήδη έγινε η πρώτη προπόνηση με το νέο τεχνικό team την Δευτέρα, ενώ την Τρίτη ο Θόδωρος Κερογλίδης θα αποχαιρετήσει τους παίκτες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “μπλε”:

«Μετά από συνεδρίαση που πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Εθνικού Σιδηροκάστρου αποφασίστηκε να γίνει αποδεκτή η παραίτηση του προπονητή της ομάδας κ. Θόδωρου Κερογλίδη. Το ΔΣ της ομάδας του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Επίσης το Διοικητικό Συμβουλίο της ομάδας ομόφωνα αποφάσισε πως προπονητής της ομάδας από σήμερα αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Καρυπίδης και γυμναστής ο Γιάννης Τσεμπερίδης(Απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας), οι οποίοι παράλληλα θα αγωνίζoνται και ως παίκτες».

*Serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected