Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Επιστροφή Λαγού, τι γίνεται με Πιπινίκα

lagosΠαίκτης της Κοζάνης είναι από την Τετάρτη 15/1 ο Νίκος Λαγός. Ο 21χρονος αριστερός μπακ, που παλιότερα έπαιξε για μια διετία στην ομάδα της δυτικής Μακεδονίας αλλά και στον Θεσπρωτό, αποδεσμεύτηκε το καλοκαίρι από τους Κοζανίτες και γυρνά μετά από μισό χρόνο. Ο Λαγός ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με την ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται ραντεβού της διοίκησης με έναν ακόμη υποψήφιο μεταγραφικό στόχο, ενώ έχουν ήδη βολιδοσκοπηθεί οι προθέσεις δύο ακόμη στόχων που έχουν εντοπιστεί. Όσον αφορά την περίπτωση Πιπινίκα και για τα διάφορα δημοσιεύματα που υπήρξαν, ο ίδιος επέστρεψε στις προπονήσεις της Κοζάνης και περιμένει πρόταση από ομάδα της Football League για να συνεχίσει την καριέρα του σε επαγγελματική κατηγορία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Πέλλα, ο νέος προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών Χρήστος Δημόπουλος, γνωρίζει τον 25χρονο επιθετικό και ήδη έχει γίνει μία πρώτη επαφή.

Το πρόβλημα όμως της Αναγέννησης είναι η φορολογική ενημερότητα η οποία μέχρι στιγμής αποτελεί άλυτο…μυστήριο για τους “κυανόλευκους”, που ήδη έχουν κλείσει κάποιους παίκτες αλλά δεν μπορούν να προχωρήσουν λόγω της μη δυνατότητας έκδοσης των δελτίων.

Επαφή υπήρξε και με τον Βατανιακό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι χειροπιαστό ενώ χωρίς αποτέλεσμα ήταν η επικοινωνία του Νίκου Πιπινίκα με τον Απόλλων Καλαμαριάς, που ήδη έχει κλείσει κατά 90% τις μεταγραφικές του υποθέσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected