Football League - Μεταγραφές

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Προβάρουν τα “κυανόλευκα”!

andriopoulos (1)

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές αναζητήσεις και οι επαφές στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, που αναμένεται να ανακοινώσει διψήφιο αριθμό παικτών, μόλις εξασφαλίσει τις επόμενες μέρες φορολογική ενημερότητα. Σε καλό δρόμο δείχνει η απόκτηση των Πιπινίκα (το Imathia Sports News σας ενημέρωσε πριν λίγο), Σερέτη, Χρήστου Ιορδανίδη («κλεισμένος»), Ζούνη, Καραγκιοζίδη, ενώ συντηρείται το ενδιαφέρον για τον Μαλαμή.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να δοκιμαστούν κάποιοι Γάλλοι και Αφρικανοί, ενώ από την εγχώρια αγορά προκύπτουν δυο νέοι στόχοι, με αρκετές πιθανότητες για αίσιο τέλος. Ο λόγος για το νεαρό μεσοεπιθετικό, Πάρη Ανδριόπουλο (φωτό), με θητεία σε Κ20 ΠΑΟΚ, Πιερικό και μέχρι πρότινος Λάρισα, αλλά και τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, Δημήτρη Τσαμασλίδη, που αποχώρησε από την Καστοριά και παλιότερα έπαιξε σε Αγροτικό Αστέρα, Ιωνικό, Καλλικράτεια και Μύκονο (έκανε ήδη προπόνηση με τους κυανόλευκους την Τετάρτη).

Τρεις για προώθηση, “γέφυρες” με Κουρούπη

Παράλληλα, η ομάδα του Θανάση Δημόπουλου θα προωθήσει όπως φαίνεται τρεις παίκτες από τη δεύτερη ομάδα στην πρώτη. Ο λόγος για τους νεαρούς Βαγγέλη Τσάλμα (μεσοεπιθετικός), Γιώργο Ζούζουλα (αριστερό χαφ) και Γιώργο Μπάρμπα (κεντρικός μέσος), ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να παραμείνει τελικά στην ομάδα της Πέλλας ο αριστερός μπακ, Θεόφιλος Κουρούπης, που επέστρεψε στις προπονήσεις και αναμένεται να παίξει με τον Αιγινιακό.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected