Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 5-1

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τη σημερινή αναμέτρηση ο Ατρόμητος Διαβατού, επικρατώντας με το ευρύ 5-1 του Απόλλων Αγίου Γεωργίου στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής. Η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό στις τελευταίων αναμετρήσεων και απέδειξε και σήμερα πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Πρωταγωνιστές για τους “κυανόλευκους” τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς οι Παύλος Ζερδαλής και Γιώργος Τσακαλίδης…άνοιξαν λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ ο Νίκος Αλμαλιώτης ήταν δημιουργός στα περισσότερα τέρματα της ομάδας. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Σάκη Παπαδίνα δεν κατάφερε να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί των τελευταίων αγωνιστικών και συνεχίζει την προσπάθεια της για την παραμονή στην κατηγορία.

Η επιθετικότητα των γηπεδούχων ήταν εμφανής από το πρώτο λεπτό της συνάντησης και με τον Απόλλων να μην κλείνεται και να παίζει ανοιχτά, κατάφερε να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Σίμου. Το σκορ άνοιξε ο Γιάννης Ποζιάδης στο 8′ για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο Παύλος Ζερδαλής να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Οι “πράσινοι”, εμφανώς επηρεασμένοι από τα δύο γρήγορα τέρματα των γηπεδούχων, προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατέγραψαν την πρώτη τους καλή στιγμή στον αγώνα με το σουτ του Πίκου στο 28′. Εντούτοις, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ζερδαλής έκανε το 3-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο κατάφεραν να αντιδράσουν πριν την ανάπαυλα και με το γκολ του Καρυπίδη, μείωσαν το σκορ στο 43′.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα παρέμεινε αναλλοίωτη, με τον Ατρόμητο να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και τον Απόλλων να προσπαθεί να πετύχει το δεύτερο γκολ που θα τον έβαζε για τα καλά στο ματς. Στο 47′ όμως ο Συμεωνίδης έδωσε ουσιαστικά τη χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους, πετυχαίνοντας το παρθενικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο “νέος” Γιώργος Τσακαλίδης, ο οποίος έβαλε το…κερασάκι στην τούρτα για τη σημερινή εμφάνιση του Ατρομήτου. Έτσι, μετά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής, οι “κυανόλευκοι” μείωσαν στους 4 τη διαφορά από τον Αχιλλέα Νάουσας ενώ ο Απόλλων υποχώρησε μία θέση στη βαθμολογία, ισοβαθμώντας πλέον στη 12η θέση με τον Φίλιππο Μέσης.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Κωστογλίδης, Ρόκκο, Ηλιάδης (73′ Τζήμος), Παγγούρας (80′ Παυλίδης), Ασλάνογλου, Αλμαλιώτης, Τσακαλίδης, Συμεωνίδης, Ζερδαλής (62′ Καλούδης), Ποζιάδης.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Μπαξεβάνης Δ.Ν. (54′ Βουτσικίδης), Μιχαηλίδης, Δεβετζίδης, Τρούπκος, Σπυριδωνίδης, Τσιότσιος, Τσουλχάι, Καρυπίδης (62′ Μπαξεβάνης Δ.Γ.), Πίκος (74′ Μινόπουλος), Παπαδίνας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected