Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – ΑΕ Καψόχωρας 2-2

Στις καλές εμφανίσεις μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα επέστρεψαν Άτλας και ΑΕΚ, προσφέροντας γκολ και θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν το Σάββατο (18/1) στο γήπεδο του Ζερβοχωρίου. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις, με τους γηπεδούχους να…κλέβουν τον βαθμό στο τέλος, με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Κώστα Ισλαμίδη.

Η ομάδα του Χρήστου Τερζίδη θα πρέπει να τα…έχει με την τύχη της, καθώς αφενός μεν δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε τέρματα την πρωτοβουλία της στο πρώτο ημίχρονο, αφετέρου δε που δεν κράτησε στο τέλος το πολυπόθητο τρίποντο.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τη δύναμη και το πάθος των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και παρά το γεγονός πως στο πρώτο μέρος η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, δεν σημειώθηκε κανένα τέρμα στο διάστημα αυτό. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν εμφανώς καλύτεροι από προηγούμενες αναμετρήσεις και στο πρώτο μέρος είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και αρκετές προϋποθέσεις στα καρέ του Γαϊτανίδη.

Στο 3ο’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή ευκαιρία στο τετ-α-τετ του Γρηγοριάδη που πέρασε μόλις άουτ ενώ ο Άτλας είχε μια καλή στιγμή με τον Ντέλλα, το γυριστό σουτ του οποίου από το ύψος του πέναλτι εξουδετέρωσε ο Καρασαββίδης.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα στο 47′ ο Κώστας Ντέλλας “τσίμπησε” τη μπάλα μέσα στην περιοχή και ο αντίπαλος τον ανέτρεψε, με τον ρέφερι της συνάντησης κ. Λαζάρου να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο παθών “γράφοντας” το 1-0, γκολ αριθμός 18 στο πρωτάθλημα για τον υψηλόσωμο φορ.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και στο 59′ ισοφάρισαν με την εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Βαλάντη Κίτσα και μάλιστα κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή στο 65′, όταν ο Κώστας Χαλβατζής ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-2.

Στο 80′ η ομάδα του Χρήστου Τερζίδη είχε τη μεγάλη ευκαιρία να “κλειδώσει” τη νίκη, αλλά ο Διονύσης Κωστόπουλος (πέρασε ως αλλαγή λίγα λεπτά πριν) δεν κατάφερε εξ επαφής να βρει δίχτυα και η κεφαλιά του βρήκε το δοκάρι του Γαϊτανίδη. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες και ενώ απέμενε ένα 10λεπτο μαζί με τις καθυστερήσεις.

Την τελευταία όμως λέξη στο ματς την είχε τελικά ο Κώστας Ισλαμίδης, ο οποίος με ένα ασύλληπτο βολ-πλανέ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Καρασαββίδη και χάρισε στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης, τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Βαράγκα και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Καραβασίλης, Πρόιος, Κολοκοτρώνης (80′ Τζήμος), Κοτσαγκόγκος (70 Παπαδόπουλος), Φωτιάδης, Αλμαλιώτης, Δαυίδης (65′ Σιδηρόπουλος), Ντέλλας, Ισλαμίδης, Διαμαντίδης.

ΑΕ Καψόχωρας : Καρασαββίδης, Διτσόλας, Τόζογλου, Μαγγανάρης, Μόσχος, Βλάχος (71′ Μπενίσκος), Κίτσας (73′ Κωστόπουλος), Γρηγοριάδης, Χαλβατζής, Κωτούλας (75′ Πιπιλιάρης), Σταμούλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected