Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Φίλιππος Μέσης 3-1

Πολύ πιο δύσκολα απ” ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα επικράτησε ο Εθνικός Κλειδιού, στην αναμέτρηση των «κυανολεύκων» με αντίπαλο τον Φίλιππο Μέσης. Η ομάδα του Βασίλη Βαμβακίδη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και πήρε μία πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια. Από την άλλη πλευρά, οι «βυσσινί» είχαν πολύ καλή απόδοση σε γενικές γραμμές, ωστόσο προδόθηκαν από τα ατομικά κυρίως λάθη και υποχώρησαν στη 12η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.

Η αναμέτρηση, που έγινε μπροστά σε…25 περίπου φιλάθλους ξεκίνησε χωρίς πολλές συγκινήσεις για τις δύο ομάδες, με την ομάδα του Ανδρέα Καλτσά να πιέζει την αντίπαλη ομάδα να προσπαθεί με αξιώσεις να απειλήσει την εστία του Λεφάκη. Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα καταγράφηκε στο 17′, όταν ο Δημούλτσης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον πορτιέρο του Εθνικού, χωρίς όμως να καταφέρει να τον νικήσει για το 0-1. Στο 21′ ο Κεχαγιάς απέτυχε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, με τον Θεοδωρίδη να μπλοκάρει εξ επαφής.

Στο 29′ ο Μπρέγκου δεν κατάφερε εξ επαφής να σκοράρει (απόκρουση Λεφάκη σε κόρνερ) και στο 38′ ο Βοργιατζίδης σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι, μετά από κόρνερ του Γιάννου. Στη συνέχεια μίλησε ο…νόμος του ποδοσφαίρου και μάλιστα δύο φορές με τον ίδιο θύτη! Ο Νίκος Σερέτης, με δύο προσωπικά του τέρματα (43′-45′) έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του και μάλιστα στο πιο κρίσιμο χρονικά σημείο του αγώνα.

Η απογοήτευση ήταν εμφανής στους φιλοξενούμενους, που δέχτηκαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο τέλος του ημιχρόνου, με τους «κυανόλευκους» να έχουν πλέον το πάνω χέρι στο δεύτερο 45λεπτο.

Από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν το γκολ το οποίο τελικά πέτυχαν στο 61′ με τον Γατόπουλο, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Ωστόσο οι «βυσσινί» κυρίως λόγω της φυσιολογικής κούρασης δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, με τους γηπεδούχους πλέον να διαχειρίζονται πιο σωστά το παιχνίδι στο επόμενο διάστημα.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό ο Κακατάσιος, σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του, την 6η φετινή στο πρωτάθλημα που την φέρνει στην 8η θέση με 26 βαθμούς. Βαθιά ομολογουμένως η βαθμολογική ανάσα για τους «κυανόλευκους», την ίδια ώρα που ο Φίλιππος χρειάζεται επειγόντως βαθμούς για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Λεφάκης, Δημητριάδης (75′ Τσακίρης), Καλυβιώτης Δ., Καλυβιώτης Α., Βαρδαλής, Κιρκιλιανίδης, Περηφανόπουλος, Κεχαγιάς, Κακατάσιος, Καϊμακαμίδης Τ. (78′ Καϊμακαμίδης Α.), Σερέτης (89′ Γερακιώτης)

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γκατζούφας, Γκαντζίδης, Γιάννου, Τζιβάρας, Βοργιατζίδης, Μπρέγκου, Μυλωνάς (60′ Τρούπκος), Ντόγος, Γατόπουλος, Δημούλτσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected