Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νηρέας Βέροιας – Αχιλλέας Νεοκάστρου 0-1

“Δια πυρός και σιδήρου” πέρασε ο Αχιλλέας Νεοκάστρου από το γήπεδο της Μέσης, επικρατώντας με 1-0 του Νηρέα Βέροιας, με ένα γκολ-πέναλτι στο 81′, που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ωστόσο οι βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε και ειδικά στην προκειμένη περίπτωση, η νίκη του Αχιλλέα του δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα έμεινε αρκετά πίσω στην υπόθεση παραμονή και η συνέχεια φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη για τους νεοφώτιστους.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και με όπλο την ταχύτητα και τη καλή αμυντική λειτουργία, δημιούργησαν αρκετές καταστάσεις στα καρέ του Δημόπουλου, παίζοντας έξυπνα την τακτική των αντεπιθέσεων. Οι “κόκκινοι” είχαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τους Κωτσόπουλο και Χειμωνίδη, την ίδια ώρα που ο Αχιλλέας προσπαθούσε να κρατήσει μπάλα και να βγει με αξιώσεις στην επίθεση.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αχιλλέας πήρε τα ηνία του αγώνα, ωστόσο η υπεροχή του ήταν φλύαρη στο διάστημα αυτό, χωρίς να δημιουργηθεί η αξιόλογη φάση στα καρέ του Σιαφαρίκα. Η φάση όμως που σημάδεψε τον αγώνα και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών για την υπόδειξη του διαιτητή, ήταν στο 80ο λεπτό, όταν ο Σίμος βρέθηκε στο έδαφος στη μικρή περιοχή και ο κ. Μαρόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα.

Το παιχνίδι διεκόπη για δύο λεπτά, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την υπόδειξη του Κοζανίτη ρέφερι, η απόφαση όμως δεν άλλαξε και ο Γιάννης Βαλδήρ ευστόχησε από τα 11 βήματα, δίνοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Βοηθοί του κ. Μαρόπουλου στην αναμέτρηση οι κ.κ. Παρασίου και Ασβεστάρας.

Νηρέας Βέροιας : Σιαφαρίκας, Καραπουρναλίδης, Μπατανάρας, Τσολακίδης, Αντωνίου, Δημούλτσης, Κακαβέλας (46′ Τζιβάρας), Φέιμ, Κωτσόπουλος, Τσιολάκης (34′ λ.τ. Στυλίδης), Χειμωνίδης.

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δημόπουλος, Κοτζαχρήστος, Αράπος, Φασίδης, Βαλδήρ, Σίμος, Μηλιώτης, Ανδρίτσος (46′ Ξαφέτης), Καλφούντζος, Πήχας, Κατσιγιαννόπουλος (83′ Πίσιος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected