Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Φίλιππος Μελίκης – Απέκτησε Τζήμο!

DSCN7409

Στην πρώτη της μεταγραφή για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προχώρησε ο Φίλιππος Μελίκης. Ο λόγος για τον Κώστα Τζήμο (φωτ.αριστερά), ο οποίος θα φορά από σήμερα τα “ερυθρόλευκα” μετά από έναν χρόνο παρουσίας στον Ατρόμητο Διαβατού.

Ο αστυνομικός στο επάγγελμα Κώστας Τζήμος είναι προσωπική επιλογή του Αντώνη Δακόπουλου, ο οποίος γνωρίζει τις αγωνιστικές του ικανότητεςΟ 29χρονος μέσος έχει ύψος 1.85, βάρος 87 κιλά και μετά το πέρασμα του από τον ΑΠΕΣ Καπανδριτίου Αττικής, επέστρεφε στην Ημαθία, φορώντας τον Ιανουάριο του 2013 τη φανέλα του Ατρομήτου. Με τους “κυανόλευκους” αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια συνολικά και είχε 1 γκολ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Φίλιππου Μελίκης μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News για την μετακίνηση του στους “ερυθρόλευκους”, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην προηγούμενη ομάδα του : “Έπειτα από έναν όμορφο χρόνο στον Ατρόμητο Διαβατού, με πολύ έντονες αναμνήσεις και δεχόμενος την καλύτερη αντιμετώπιση από τους ανθρώπους στην ομάδα, ανοίγω μία νέα σελίδα στην καριέρα μου. Μία μεγάλη πρόκληση για μένα ο Φίλιππος Μελίκης και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να τους δικαιώσω. Πάνω απ’ όλα όμως εύχομαι να έχουμε υγεία για να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο που όλοι αγαπάμε”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected