Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρίκαλα – Η προετοιμασία ενόψει Νάουσας

cdcfd4bd1abe7d0b20001fe9869d9c93_XLΟ δεύτερος γύρος για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκινάει την Κυριακή για τον ΑΟΤ 1963, που θα φιλοξενηθεί στη Νάουσα από το ομώνυμο σωματείο για τη 16η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά απ’ το -11 από την κορυφή της βαθμολογίας και την πρωτοπόρο Λαμία, είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει να μπει σε τροχιά πρωταθλητισμού, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα παρουσιάζεται σε κάθε παιχνίδι αξιόμαχο, αναζητώντας το τρίποντο της νίκης.

Η αναμέτρηση στη Μακεδονική πόλη παρουσιάζει δυσκολίες, η ψυχολογία των παικτών σίγουρα δεν είναι και στα καλύτερα επίπεδα, αλλά ο προπονητής και οι συνεργάτες του όλες αυτές τις μέρες προσπάθησαν να περάσουν στους ποδοσφαιριστές ότι έχουν χρέος μέχρι τέλους να παλέψουν για το καλύτερο, άσχετα το τι έγινε μέχρι τώρα.

Στα θετικά, η επιστροφή στην ομάδα του Χρήστου Στάμου, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Τίμου Καβακά, όπως και του Σακελλαρίδη, κάτι που σημαίνει ότι τα Τρίκαλα θα παραταχθούν κομπλέ στη Νάουσα.

Από κει και πέρα δεν αποκλείεται την ύστατη στιγμή να υλοποιηθεί κάποια ακόμη προσθήκη που θα αφορά την έλευση ενός αμυντικού χαφ. Φαίνεται πως έχουν βρεθεί κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις τις οποίες εξετάζει ο προπονητής με τη διοίκηση.

*trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected