Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νηρέας Βέροιας – Φίλιππος Μέσης 0-2

Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε ο Φίλιππος Μέσης και σε συνδυασμό με τους τρεις ακόμη βαθμούς από την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕ Αλεξάνδρειας, βάζει τις βάσεις για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Ανδρέα Καλτσά, παρά το γεγονός πως απειλήθηκε σοβαρά στο πρώτο μέρος από τον αξιόμαχο Νηρέα, κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη και να φτάσει τους 25 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι (οι δύο ομάδες μοιράζονται φέτος την ίδια έδρα) είχαν ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, αλλά σταδιακά ο Φίλιππος πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με δύο τέρματα στο δεύτερο 45λεπτο πήρε το πολύτιμο “τρίποντο”

Στον…βούρκο του γηπέδου της Μέσης, ο Νηρέας μπήκε πιο δυνατά, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και προσπάθησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Η μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκε στο 38′ όταν ο Λάμπρος Κωτσόπουλος σημάδεψε το δοκάρι του Θεοδωρίδη ενώ και ο Χρήστος Αντωνίου είχε μια καλή ευκαιρία αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο 45λεπτο όμως η εικόνα του αγώνα ήταν τελείως διαφορετική. Οι “βυσσινί” πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να προηγηθούν στο 63′ με ωραίο σουτ του Αντώνη Ντόγου, τέταρτο προσωπικό τέρμα του έμπειρου μεσοεπιθετικού στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και με “όπλο” την εμπειρία τους, διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ. Μάλιστα στο 80′ πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Γκαντζίδη, μετά από σέντρα ακριβείας τους Μιχάλη Γιάννου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊσκο και Νατσιούρα.

Νηρέας Βέροιας : Σαφαρίκας, Καραπουναρλίδης, Μπατανάρας, Τζιβάρας, Λάιος, Αντωνίου, Δημούλτσης, Κωτσόπουλος, Τσιολάκης, Φωτιάδης (56′ Στυλίδης), Χειμωνίδης

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Καρασαββίδης, Τζιβάρας, Γκαντζίδης, Γιάννου, Παππάς, Βοργιατζίδης, Ντόγος, Δημούλτσης, Γατόπουλος, Γκαντζούφας

Φίλιππος Μέσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected