Super League 1

Super League – Για τη νίκη…ανάσα!

3fada6e73e7762260a09093839cbd85a_LΤην πρώτη της νίκη στο 2014 αναζητά εναγωνίως η Ξάνθη, που υποδέχεται την επικίνδυνη Καλλονή.

Οι Ακρίτες έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος το τελευταίο διάστημα και μια νίκη θα φέρει μια κάποια ηρεμία στην ομάδα. Ο Νίκος Κεχαγιάς προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στον στόχο, προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Το θετικό είναι ότι ο Κάλβο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν οι Κομεσίδης, Φλίσκας.

Η αποστολή της Ξάνθης

Τσέμα, Κυριακίδης, Χοσέμι, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Τσαμούρης, Βάλλας, Γούτας, Μάνταλος, Βασιλακάκης, Μαρίν, Τριάδης, Ντε Γκούζμαν, Κάλβο, Σουάρεζ, Σολάρι, Ράνος και Σολτάνι.

Το εκτός έδρας αποτέλεσμα θα ψάξει στα Πηγάδια η Καλλονή, παρά τις απουσίες. Ο Γιάννης Ματζουράκης θέλει να εκμεταλλευτεί το άγχος των γηπεδούχων και θα ψάξει τις αντεπιθέσεις για ένα γρήγορο γκολ. Βέβαια, οι Λεοζίνιο και Περόνε έχουν τεθεί νοκ άουτ, ενώ ο Αναστασιάδης είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή της Καλλονής

Σιδεράκης, Χογκ, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Ζακουανί, Βαλιός, Ζος, Γιορέντε, Μαρσέλο, Φαρία, Κεϊτά, Γιουκαρής, Φουρλάνος, Καλτσάς, Γάλας, Μανούσος, Καζάκης και Νιαμπούγιου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P