Super League 1

Super League – Για το ρεκόρ και το…θαύμα!

c772ebac25e4d180bc4e2ab68dade1ff_LΟ Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πλατανιά το απόγευμα του Σαββάτου (15/2, 19.30, Onsports, Nova) και θέλει να πετύχει μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες έχουν δύο αγώνες ακόμα μέχρι την πρώτη κόντρα τους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (25/2) και θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στον αντίποδα οι Κρητικοί στο ντεμπούτο του Άγγελου Αναστασιάδη στην επιστροφή του στον πάγκο του Πλατανιά θα προσπαθήσουν για μία καλή εμφάνιση, γνωρίζοντας το βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου ματς.

Μέσα Βαλντέζ και Φουστέρ

Στην αποστολή των γηπεδούχων μετά από καιρό επέστρεψαν οι Νέλσον Βαλντέζ, Νταβίντ Φουστέρ οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Χοσέ Χολέμπας.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Μίτσελ: Κάρολ, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πέρεζ, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντέζ.

Χωρίς έξι στο Φάληρο

Πολλά τα προβλήματα για τον Άγγελο Αναστασιάδη αναφορικά με την έξοδο του Πλατανιά στην έδρα του Ολυμπιακού. Τελευταίο εκείνο του Δημήτρη Σιαλμά ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

Αναλυτικά: Βλαχοδήμος, Γιαχία, Γιωργαλλίδης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Θέρα, Ινκούμ, Κατάι, Μπέλιτς, Ντεντάκης, Περιστερίδης, Σιώπης, Σούκιας, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκης, Φαΐσκα, Φερνάντες.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected