Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Αχιλλέας Νάουσας 1-1

DSC00585Δεν κατάφερε να πετύχει τη νίκη ο Εθνικός, που θα του εξασφάλιζε από σήμερα την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Βασίλη Βαμβακίδη ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Αχιλλέα Νάουσας και η νίκη με αντίπαλο τον Νηρέα την επόμενη αγωνιστική κρίνεται επιτακτική. Στα συν της ομάδας, η κατάκτηση των σίγουρων τριών βαθμών την 3οη αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕ Αλεξάνδρειας, η “γκέλα” όμως την ερχόμενη Κυριακή ίσως αποβεί μοιραία όσον αφορά την 12η θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στην Α2 Ερασιτεχνική (σε ισοβαθμία με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, υπερτερούν οι “ασπρόμαυροι”).

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι, με τοους “κυανόλευκους” της Νάουσας όμως να καταφέρνουν να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Πρώτη σημαντική στιγμή για τον Εθνικό στο 29′, με τον Κακατάτσιο να σουτάρει δυνατά και τον Καζεπίδη να αποκρούει ενστικτωδώς, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Κακούδης χρίστηκε σκόρερ για την ομάδα του, σε μία ιδανική εκδήλωση αντεπίθεσης και πλασέ του ίδιου. Στη συνέχεια ένα καλό σουτ του Ντάτση πέρασε λίγο άουτ και στο 38′ ήταν η σειρά του Σάκη Κεχαγιά να αστοχήσει από πλεονεκτική θέση.

Στο 41′ ο Τίμος Καϊμακαμίδης ανάγκασε τον Καζεπίδη να απογειωθεί και να αποκρούσει σωτήρια ενώ ο σπεσιαλίστας στα φάουλ Κώστας Τουμαράς είχε μια καλή εκτέλεση που πέρασε λίγα μέτρια από το δεξί δοκάρι του Λεφάκη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Εθνικός ρίσκαρε περισσότερο και στο 55′ κατάφερε να ισοφαρίσει, με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα του Θεοδόση Περηφανόπουλου, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καζεπίδη.

Από το σημείο εκείνο μέχρι και τη λήξη του αγώνα, οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με το παιχνίδι να αποκτά έντονο ρυθμό. Οι γηπεδούχοι είχαν τρεις καλές στιγμές με τους Τίμο Καϊμακαμίδη, Κεχαγιά και Σερέτη ενώ τα σουτ των Παραστατίδη, Σύγγα, Ντάτση και Τουμαρά δεν βρήκαν στόχο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Χ. και Μοσχόπουλο Δ.

Συνθέσεις 

Εθνικός Κλειδιού : Λεφάκης, Καλυβιώτης Δ., Βαρδαλής, Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Καλυβιώτης Α., Κεχαγιάς, Καϊμακαμίδης Τ., Σερέτης, Κιρκιλιανίδης, Κακατάτσιος (46′ Καϊμακαμίδης Α.)

Αχιλλέας Νάουσας : Καζεπίδης, Θεοδοσιάδης (31′ Καραλιόπουλος), Ορδουλίδης, Τσάλμας, Γιάτσιος, Τουμαράς, Μπράτσης, Ντάτσης, Σύγγας (62′ Τσιάκος), Κακούδης, Παραστατίδης.

φωτ. από ethnikoskleidiou.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected