Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Νηρέας Βέροιας 1-0

ΈμβλημαΠραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση και χωρίς να δημιουργήσει τις ευκαιρίες που συνηθίζει κυρίως στα εντός έδρας ματς, ο Φίλιππος Μελίκης επικράτησε του Νηρέα Βέροιας και θα τερματίσει οριστικά στη δεύτερη θέση, μετά και την νίκη του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που του εξασφάλισε τον τίτλο.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 46′ ο ιδιαίτερα δραστήριος Γιώργος Μπιτόπουλος, ο οποίος έκανε ωραίο κοντρόλ μετά τη σέντρα του Βασίλη Κακαγιάννη και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Σαφαρίκα. Οι “ερυθρόλευκοι”, οι οποίοι αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους, είχαν λίγες φάσεις στο 90λεπτο και παρά τις προσπάθειες του Αντώνη Πιτσάβα στο πρώτο μέρος, δεν κατάφερε να προηγηθεί, κλείνοντας το 45λεπτο στο ισόπαλο 0-0.

Το τέρμα του Μπιτόπουλου με το…καλημέρα του δευτέρου μέρους “έλυσε” τα πόδια των γηπεδούχων ωστόσο η απειλή για το τέρμα του Νηρέα ερχόταν μόνο με μακρινά σουτ χωρίς να βρουν στόχο. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια καλή στιγμή στα καρέ του Τσιώμου (πρώτη φορά φέτος βασικός) και γνώρισαν την 20η τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Ζέρης, Τενεκετζή, Αναστασόπουλος, Κακαγιάννης, Μπιτόπουλος (68′ Παπαδόπουλος), Τσάκαλος, Μπούφι, Πέτγαζλης, Τεγούσης (68′ Τσιούπρος), Πιτσάβας.

Νηρέας Βέροιας : Σαφαρίκας, Χειμωνίδης, Τσολακίδης, Τσιότρας, Πατσιαβούρας, Κακαβέλας, Αντωνίου, Στυλίδης, Φωτιάδης (46′ Κατόγλου), Τσιολάκης, Κωτσόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected