Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ατρόμητος Διαβατού 4-1

1939629_695969017108809_2017220651_nΤον τίτλο του πρωταθλητή απολαμβάνει εδώ και λίγες ώρες ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, εξασφαλίζοντας την κορυφή της Α1 Ερασιτεχνικής δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα επικράτησε με 4-1 του Ατρόμητου Διαβατού και πλέον ξεκινά η προετοιμασία για τα μπαράζ ανόδου, που κάνουν σέντρα στις 11 Μαϊου. Αμέσως μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα, ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί για το φετινό επίτευγμα, με τη σαμπάνια να ρέει άφθονη όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ένας μίνι απολογισμός

Μία χρονιά που ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο για τον “δικέφαλο” της Αλεξάνδρειας, που παρά την απώλεια του Κυπέλλου από την ΑΕ Καψόχωρας στον τελικό του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας, παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο και κατόρθωσε να σπάσει αρκετά ρεκόρ τόσο με την επιθετική όσο και με την αμυντική του λειτουργία. Εκτός των άλλων, στις τάξεις της έχει τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας (Γιώργος Κίτσας), ενώ αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά στη σχετική λίστα (Κώστας Κίτσας, Χρήστος Ζωγράφος, Θανάσης Κίτσας).

Από το μίνι αυτό σημερινό αφιέρωμα δεν θα μπορούσε να λείψει και ο πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας, ο προπονητής Σάκης Παγγούρας, του οποίου η παρουσία ήταν ομολογουμένως καταλυτική για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η δεδομένη εμπειρία του θα βοηθήσει σημαντικά στην μεγάλη πρόκληση των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και η μεγάλη συμβολή της διοίκησης, που με μοναδικό στόχο την καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου, αγωνίζεται καθημερινά χωρίς τους πόρους εκείνους (στοιχείο άλλωστε που παρουσιάζεται στα περισσότερα ερασιτεχνικά σωματεία…) που θα επέτρεπαν την αρτιότερη οργάνωση για την ομάδα.

Η σημερινή ανατροπή

Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, ο Ατρόμητος ευτύχησε να προηγηθεί στο 11ο λεπτό με τον Παύλο Ζερδαλή, ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με τον Σπύρο Κίτσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Παναγιώτης Κίτσας ολοκλήρωσε την ανατροπή, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Δημήτρης Λαδάς έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του και το τελικό 4-1 πέτυχε ο Γιάννης Τζέπης στο 77′, το παρθενικό του φέτος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Μπακάλη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Κίτσας Λ.Δ., Λαδάς, Μουρατίδης (76′ Δημοσθένους), Νουσιόπουλος, Κίτσας Π., Τζέπης, Κίτσας Σ. (70′ Θεοδώρου Κυρ.), Θεοδώρου Χ. (60′ Κίτσας Κ.), Κίτσας Γ., Κίτσας Θ.

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης. Φαρμάκης, Ρόκκο, Μαυρίδης, Ασλάνογλου, Τσακαλίδης, Κωστογλίδης, Συμεωνίδης, Καλούδης, Ζερδαλής, Μανιόπουλος.

φωτ. από τη σελίδα της ομάδας στο facebook

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected