Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 1-1

Σωτηρία…επετεύχθη για τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, ο οποίος και μαθηματικά εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία. Η ομάδα του Γιάννη Νούσιου απέσπασε ισοπαλία στο Διαβατό κόντρα στον τοπικό Ατρόμητο και πανηγυρίζει τη μεγάλη φετινή επιτυχία.

Το σημερινό παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησαν οι ελάχιστοι φίλαθλοι, ήταν μέτριο και οι φάσεις που σημειώθηκαν ήταν ελάχιστες. Το ενδιαφέρον όπως αναφέραμε, ήταν μονόπλευρο καθώς μόνο για τους φιλοξενούμενους υπήρχε βαθμολογικό ανάγκη, που αφορούσε τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής.

Οι φάσεις στις δύο εστίες μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού,  ενώ το πάθος και η δύναμη ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν τη σημερινή αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι την εστία του Γιώργου Μανιόπουλου, με πλασέ του Σωτήρη Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή (35′), αναγκάζοντας τον πορτιέρο του Ατρομήτου σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Η επόμενη αξιόλογη φάση ήταν η επίτευξη τού τέρματος των γηπεδούχων στο 57΄, όταν ο Γιάννης Ποζιάδης από τα αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και την κατάλληλη στιγμή “έσπασε” τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον Βοργιατζίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ιωσήφ Μαυρόπουλο. Από το σημείο αυτό και έπειτα ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του και πήρε “μέτρα” στο γήπεδο πιέζοντας για την ισοφάριση χάνοντας διαδοχικές ευκαιρίες. Αρχικά στο 65΄ ο Δημήτρης Μουρτζίλας  σε τετ α τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο έκανε χλιαρό πλασέ χωρίς να τον ανησυχήσει.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κώστας Παπαδόπουλος από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής σημάδεψε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Η λύτρωση για την ομάδα του Γιάννη Νούσιου ήρθε στο 80΄ όταν ο Σωτήρης Παπαδόπουλος με ατομική ενέργεια από τα δεξιά ξεπέρασε δύο αντιπάλους και πλάσαρε ιδανικά “σφραγίζοντας” ουσιαστικά το εισιτήριο της παραμονής.

Για τα επόμενα δέκα λεπτά που απέμειναν οι δύο ομάδες έδωσαν βάση στην ανασταλτική τους λειτουργία και έτσι δεν σημειώθηκε καμία αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μανιόπουλος, Ασλάνογλου (72′ Παγγούρας), Ζερδαλής, Μαυρίδης, Μπαζούκης, Ρόκκο (37′ Βοργιατζίδης), Κωστογλίδης, Συμεωνίδης, Πελεκίδης, Ποζιάδης, Καλούδης

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μυλωνάς (46΄Μαυρόπουλος), Κουτσιάδης, Πατρίκας, Πετικόπουλος, Μωραίτης Δ., Παπαδόπουλος Κ., Συρόπουλος (60΄Μιμίνι), Παπαδόπουλος Σ, Μωραίτης Γ., Τσίπης, ΜουρτζίλαςΔ., Παπαδόπουλος Σ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected