Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νηρέας Βέροιας – Εθνικός Κλειδιού 0-3

Την παραμονή στην κατηγορία εξασφάλισε και μαθηματικά ο Εθνικός Κλειδιού, στο τελευταίο παιχνίδι της “κυανόλευκης” ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βασίλη Βαμβακίδη έχει ρεπό την 3οη αγωνιστική και με τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, ανανεώνει οριστικά την παραμονή στην Α1 για ακόμη ένα χρόνο.

Μία μίνι ανασκόπηση για τη φετινή χρονιά του Εθνικού

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος, η ομάδα του Κλειδιού παρουσίασε πολλά από τα χαρακτηριστικά που εμφανίζει όλα τα χρόνια που αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας : δύναμη, πάθος, ποιότητα αλλά και η εντός προγράμματος…κοιλιά σε κάποιες περιόδους, που ωστόσο δεν στοίχισε τη φετινή χρονιά.

Παρά την αλλαγή προπονητή κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς (Βαμβακίδης αντί Θόδωρου Τέγου), επηρέασε μέχρι ένα σημείο τους ποδοσφαιριστές, εντούτοις σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τη μεγάλη “μάστιγα” που εμφανίστηκε φέτος : τους πολλούς και συνεχόμενους τραυματισμούς. Ένα σημαντικό στοιχείο για την πορεία του Εθνικού, που επέδρασε σαφώς αρνητικά στην σταθερότητα της απόδοσης και προκάλεσε αρκετά…πειράματα όσον αφορά το αρχικό σχήμα.

Η χρονιά όμως κλείνει με θετικό πρόσημο και ίσως αποτελέσει μπούσουλα για την επόμενη χρονιά, κυρίως όσον αφορά τον εμπλουτισμό του ρόστερ, ώστε να αποφευχθούν ανάλογες καταστάσεις.

Το σημερινό παιχνίδι

Απλός, ουσιαστικός και μεστός εμφανίστηκε ο Εθνικός και πήρε σχετικά εύκολα αυτό που ήθελε. Το γρήγορο γκολ του Δημήτρη Καλυβιώτη μόλις στο 7ο λεπτό, λειτούργησε ευεργετικά για τους “κυανόλευκους”, που συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 37′, “κλειδώνοντας” την νίκη. Σκόρερ ο Θεοδόσης Περηφανόπουλος, που αγωνίστηκε ως…σέντερ φορ στο σημερινό παιχνίδι, φτάνοντας τα 6 προσωπικά στο φετινό πρωτάθλημα.

Το τελικό 0-3 σημειώθηκε και πάλι με κεφαλιά (όπως και τα προηγούμενα δύο), με “θύτη” αυτή τη φορά τον Αντώνη Καλυβιώτη, που έμελλε να είναι και το τελευταίο της ομάδας στη φετινή σεζόν.

Συνθέσεις

Νηρέας Βέροιας : Σαφαρίκας, Τσιότρας, Πατσιαβούρας, Χειμωνίδης, Αντωνίου, Κακαβέλας, Κωτσόπουλος (70′ Θεοδώρου), Στυλίδης, Τσιολάκης, Κατόγλου, Φωτιάδης (60′ Ουλούμης)

Εθνικός Κλειδιού : Λεφάκης, Καλυβιώτης Δ. (81′ Καϊμακαμίδης Α.), Βαρδαλής, Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Καλυβιώτης Α., Κεχαγιάς, Καϊμακαμίδης Τ. (76′ Κακατάτσιος), Φιρινίδης (55′ Σερέτης), Κιρκιλιανίδης, Τοπούζης.

φωτ. από το blog του Εθνικού Κλειδιού

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected